14maig
2018
ParĂŠs BaltĂ 

Visita a Parès Baltà (12 de maig)

La visita a ParĂŠs BaltĂ  no podia ser d’una altra manera: “Excepcional”. Quin matĂ­ que ens va fer passar el Joan CusinĂŠ amb les seves explicacions, coneixements i passiĂł en tot el que ens anava narrant. Un celler familiar,el Joan i la Maria Àngels al cap davant,els seus fills Joan i Josep dirigint el celler i les seves

10abr.
2018
Investidura-Acadèmics-2018

Quim Masferrer serà Acadèmic d’Honor de Tastavins

  L’acte d’investidura se celebrarĂ  el 26 d’abril al restaurant Sol i Vi, on tambĂŠ es condecorarĂ  Toni de la Rosa com a Acadèmic de Mèrit Tastavins Penedès investirĂ  l’actor i presentador de televisiĂł Quim Masferrer com a nou Acadèmic d’Honor de l’entitat. SerĂ  en un capĂ­tol extraordinari, el proper dijous 26 d’abril, on tambĂŠ

05abr.
2018
hotelrestaurantsolivi

CapĂ­tol Extraordinari d’Investidura. Dijous 26 d’abril de 2018

Data: Dijous, 26 d’abril de 2018 Lloc: Restaurant Sol i Vi, Lavern (Subirats) Hora: 21.00 h En aquest capĂ­tol investirem d’Honor a l’actor Quim Masferrer (presentador del programa “El Foraster”) i de Mèrit al Sr. Toni de la Rosa (president de la Confraria del Cava), juntament amb nous acadèmics de nombre. Inscripcions: a “Sopars i

12febr.
2018
IMGL4265-2

52è CONCURS TASTAVINS DE VINS DE QUALITAT DE LA DO PENEDÈS

Com en els darrers 52 anys, l’Acadèmia Tastavins del Penedès, amb el suport tècnic de la DO Penedès, té l’honor de presentar-vos una nova edició del seu concurs de vins de qualitat, que se celebra anualment. Aquest concurs està obert a tots els vins embotellats sota la DO Penedès, i seran valorats en tast a

01febr.
2018
Converses amb...

CONVERSES AMB…JAUME GRAMONA

La Taverna  de VINSEUM, 30 de gener.   Jaume Gramona va comentar la seva trajectòria, acompanyat per la periodista Eva Vicens, directora dels Premis Vinari., i amb la participaciĂł d’uns 25 contertulians. Va recordar els orĂ­gens de la familia com a elaboradors de vi base i de cava.Va destacar la seva estada a la Universitat

22nov.
2017
Visita Ca n'Estella

DISSABTES ENOTURÍSTICS: FINCA CA N’ESTELLA

Amb un dia de tardor esplèndid, ens vam reunir un bon grup d’amants dels vins, per enfilar des de Vilafranca, cap a Martorell, tot travessant  el polĂ­gon d’aquesta ciutat i trobar-nos amb una gran finca  envoltada d’Oms, vinyes i la Bodega Ca n’Estella. Una bodega,  per a tots nosaltres força desconeguda degut a que ĂŠs relativament jove dins del sector de

27oct.
2017
Heretat Mont-RubĂ­ 1

DISSABTES ENOTURÍSTICS: HERETAT MONT-RUBÍ

L’ endemà  de la tan anhelada pluja, el dissabte 21 d’octubre, i amb un matĂ­ esplèndid, els Tastavins Penedès vam anar a visitar el Celler Heretat Mont-RubĂ­. Un celler petit però amb una gran personalitat, que de la mĂ  del seu Enòleg i Director Tècnic Josep Queralt, estan fent uns vins que sĂłn tota una

25set.
2017
thumbnail[2] - còpia

DISSABTES ENOTURÍSTICS: CAROL VALLÈS

  Els Tastavins Penedès reprenem els Dissabtes EnoturĂ­stics visitant els Cellers Carol Vallès, una empresa familiar al terme municipal de Subirats, desprĂŠs del parèntesis estiuenc. Situada en ple cor del Penedès, els Cellers Carol Vallès compten amb 15 hecĂ rees de vinyes propies i una producciĂł d’unes 40.000 ampolles de Cava Reserva i Gran Reserva d’agricultura ecològica;

Page 1 of 8