Caixa Penedès-BMN continuarà sent el patrocinador principal del Caixa Penedès Vijazz per quatre anys més

Aquesta setmana, en el marc de les oficines centrals de Caixa Penedès – BMN a Vilafranca del Penedès, el seu Director territorial Sr. Enric Venancio i el President de l’Acadèmia Tastavins del Penedès, Sr. Joan Tarrada, han signat un acord de renovació de patrocini per el Caixa Penedès Vijazz.

Després de quatre anys de col·laboració, que han permès desenvolupar i consolidar el Caixa Penedès Vijazz com un dels principals esdeveniments culturals tant del Penedès com de Catalunya, les dues entitats han renovat per quatre anys més la seva col·laboració amb l’objectiu de seguir potenciant el Caixa Penedès Vijazz com un esdeveniment vínic, musical i enoturístic de referència nacional i internacional. Per Enric Venancio ”des de Caixa Penedès – BMN estem molt orgullosos de donar nom a un acte com el Caixa Penedès Vijazz i seguim apostant per la cultura i l’enoturisme en el nostre territori com a elements vertebradors i generadors de riquesa. Per Joan Tarrada “aquest és un pas que ens reafirma que anem pel bon camí, que ens permet encarar el futur amb confiança, optimisme i determinació per seguir fent créixer el Caixa Penedès Vijazz”.

El Caixa Penedès Vijazz és una fira de vins i caves del Penedès i un festival internacional de jazz que celebrarà la seva setena edició el 5, 6 i 7 de juliol de 2013 a Vilafranca del Penedès.