TASTAVINS PENEDÈS organitza El Debat de la Verema

Dilluns 3 de novembre, Edifici de l’Escavi de Vilafranca, de 22 a 24 hores. I serà emès en directe per Penedès Televisió.

Aquest any el debat estarà dividit en tres parts,  tocant tres temes que són:  ENOTURISME, RENDIMENTS,  i  PROCÉS CATALÀ.

Enoturisme: Acabem de tenir el primer seminari d’enoturisme en la flamant Escola d’Enoturisme de Catalunya. Som realment la primera destinació enoturística de l’estat? Seguirem tenint aquest jardí preciós que són les vinyes gaires anys, pagant el preu que es paga pel raïm?

Rendiments:  Els sindicats demanen limitar els rendiments, però els seus representats sembla que volen fer més quilos?

Procés Català:  Pot afectar el procés a les vendes del producte?  Hi ha esperança o inquietuds entre la pagesia? L’augment de l’exportació ve degut precisament al procés? Que passarà amb la marca Cava? El propietari n’és el Ministerio de Agricultura d’Espanya?

Hi participen els sindicats agraris, patronals vitivinícoles, consells reguladors, entitats i administració. I amb la participació de la ciutadania a través de twitter i facebook.

Recordeu que el debat és obert al públic i per assistir-hi és imprescindible inscripció prèvia, abans del 31 d’octubre, a info@academiatastavins.com. Places limitades. L’assistència serà per rigorós ordre d’inscripció.