El dissabte enoturÃstic a Mas Bertran
Dins de les activitats de l’Acadèmia Tastavins hi trobem els dissabtes EnoturÃstics, una visita mensual als cellers dels Penedès per conèixer la seva singularitat. El mes de febrer vam tenir el plaer de visitar Mas Bertran, on, després de fer una visita a les instal·lacions i explicar-nos la història del celler, l’Eva i el Santi van donar una excepcional presentació dels productes que elaboren acompanyats d’un suculent pica-pica. Tastà rem el blanc Nutt 2013 i 2014, 100% Xarel·lo, el Nutt rosé 2013,2014 ,100% sumoll, vam seguir amb els escumosos Balma brut nature, l’Argila rosé i el brut nature. Un Nutt grenache, un coupage de garnatxa i syrah nascudes al recer de la muntanya del Montsant i per acabar un escumós “ancestral”.
Animem a tots els socis a seguir aquesta activitat recordant que les places són limitades. Reserveu la vostra a la nostra botiga!