Carregant esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja s'ha celebrat.

6 vins negres de diferents Do’s Catalanes amb 5 formatges catalans

Preu: 15,00€
( 19,00€ no socis )
DESCRIPCIÓ:

Us presentem un maridatge que no us deixarà indiferent. Un maridatge dirigit de 6 vins negres, i 5 formatges artesans d’arreu dels països de parla catalana.  Aquesta combinació, la de maridar el vi negre amb el formatge, es considera  la de típus “ibèric”. Una experiència magnífica dirigida per un sommelier on maridarem els millors formatges del país amb 6 vins d’arreu de Catalunya.

La tradició formatgera catalana antigament quedava estancada dins les cases de pagès que tenien el seu propi ramat i es feien el seu formatge en motlles de ceràmica. Des de fa uns 30 anys la tecnologia, la innovació i la proximitat amb França ha fet que sortissin arreu del territori més d’un centenar de formatgeries.  Xerigots selecciona cadascun dels seus formatges amb diferents criteris com ara, l’estacionalitat (estiu/hivern), el tipus de llet (ramat propi), llet crua, llet termitzada i els diferents tipus d’acabats, com pastes toves i curats. Avui podem gaudir sense anar gaire lluny d’un sector formatger reconegut amb premis internacionals i de grans fires formatgeres.

La nostra selecció de formatges és:

Garrotxa Ecològic Mas Garet, Carrat de Borredà, Serrat d’ovella de Tormo, Montsec de Tòrrec, Piràmides de Mas Rovira, El Puigpedrós de del Molí de Ger, El Forcat d’Artefor, Blau del Nét de Formatges Camps…. per posar només alguns exemples.

D’aquesta selecció tan especial en tastarem de 5 tipus. El formatge és un producte artesanal “viu” i que es seleccionat segons la estacionalitat, per garantir del seu millor estat i conservació, i aconseguir un tast de formatges i vins de 5 estrelles.

La selecció serà la següent:

Destí de Mervm Priorati – DOQ Priorat

Hàbitat de Bodegues Torres – DO Catalunya

GR5 Senders de Vins el Cep РDO Pened̬s

Somiadors de Bodegues Torres – DO Empordà

Garnatxa Negra Diorama de Pinord – DO Terra Alta

Templer de Castell d’Or – DO Montsant

DATA: Dimecres, 30 de març de 2016, 20.00 hores – tast a la venta en breu

PREU: 15€ socis de Tastavins Penedès (no socis: 19€)

* Saps que Tastavins Penedès és una associació i te’n pots fer membre? Gaudiràs de descomptes permanents, activitats exclusives i molt més. Si ets menor de 30 anys, la quota és un 50% més econòmica! Fes l’alta a través del web en tres minuts aquí.

 

 

QUAN:
30/03/2016
20:00h - 21:30h

ON:
Espai Penedès
Muntaner, 21
08011 Barcelona