Carregant esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja s'ha celebrat.

Banc Sabadell Vijazz Penedès

Preu: €
( € no socis )
DESCRIPCIÓ:

És el Gran Maridatge de Vins i Caves del Penedès amb el millor Jazz Internacional.
Un esdeveniment de referència per la promoció del Penedès i els seus vins, a Catalunya i a nivell internacional

Es celebra anualment, el primer cap de setmana de juliol a Vilafranca del Penedès (Barcelona).

Nom: Banc Sabadell Vijazz Penedès
Data: 4, 5 i 6 de juliol de 2014
Lloc: Vilafranca del Penedès

Edició: 8èna (esdeveniment anual des del 2007)
Visitants: 46.000 visitants a l’edició 2013
Degustacions: 64.000 degustacions de vi/cava servides a l’edició 2013
Organitza: Tastavins Penedès

El Banc Sabadell Vijazz Penedès és una iniciativa de l’acadèmia Tastavins Penedès, que amb 7 edicions, ha aconseguit convertir-se en un referent dins del panorama espanyol de la promoció d’un territori, en aquest cas el Penedès i els seus productes: els excel·lents vins que s’hi produeixen. Ho aconsegueix mitjançant un innovador concepte que, durant 3 dies, uneix la cultura del vi amb un festival de jazz internacional del més alt nivell. La base d’aquest èxit radica en 4 puntals:

  1. Una de les més importants fires de vins de Catalunya en número d’elaboradors presents i amb un cuidat servei al visitant.
  2. Actuacions d’artistes internacionals de jazz amb accés gratuït en un marc arquitectònic incomparable.
  3. Una important campanya de marketing i comunicació destinada a un públic massiu però de qualitat i amb inquietuds culturals, i a la vegada maximitzant el retorn en imatge de marca i RRPP per patrocinadors.
  4. Gran número d’activitats complementàries entorn a la cultura del vi i la música.

Gran Fira de Vins i Caves del Penedès
La fira de vins i caves del Banc Sabadell Vijazz Penedès és d’accés lliure, situada a l’aire lliure, a la rambla Nostra Senyora de Vilafranca del Penedès, i oberta en horari de vespre-nit: divendres 4 i dissabte 5 de juliol, de 17.30 a 1.30h i diumenge 6 de juliol, de 17.30 a 00 hores.

Al Banc Sabadell Vijazz Penedès 2014 hi participaran 45 bodegues amb més de 300 referències de vins de la DO Penedès i caves: 1+1=3, Albet i Noya, At Roca, Avgvstvs-Forvm, Can Descregut, Can Feixes, Can Ràfols dels Caus, Can Suriol, Casa Ametller, Castell d’Or, Castellroig, Caves Bolet, Caves Planas-Albareda, Celler Credo, Domènech Vidal, Emendis, Eudald Massana Noya, Ferré i Catasús, Jaume Llopart Alemany, Jean Leon, Joan Sardà, Juve&Camps, Llopart, Loxarel, Martí Serdà, Mas Comtal, Mas Tinell, Mascaró, Maset del Lleó, Mestres, Miguel Torres, Miquel Pons, Mont Marçal, Nadal, Oliver Viticultors, Oriol Rossell, Parató, Parés Baltà, Pinord, Rexach Baqués, Segura Viudas, Sumarroca, Torelló, Torreblanca, Vallformosa i Vega de Ribes.

La fira es complementa d’un extens programa de tastos i maridatges en les diferents sales, així com d’una oferta gastronòmica per poder acompanyar els vins.

Com a novetat, i en col·laboració amb Riedel, s’ha seleccionat una nova copa d’altisima qualitat i gran versàtilitat, destinada a degustar les més de 300 referències de la fira.

Tiquets: 10€: 3 degustacions + copa Riedel de regal + accés zona cadires concerts. 6€: 3 degustacions (repetició)

Gran cartell de jazz internacional
En horari de tarda-nit, els dies 4, 5 i 6 de juliol de 2014, el Banc Sabadell Vijazz Penedès ha programat 9 Concerts gratuïts de jazz internacional de primer nivell. Els concerts es faran a l’aire lliure en dos escenaris situats al centre de Vilafranca del Penedès: l’incomparable escenari de la plaça Jaume I i l’escenari de la rambla Sant Francesc, amb capacitat per a 5.000 persones a peu dret. A més, es celebrarà un concert vermutjazz en horari de migdia i els tres dies de fira a partir de les 19h hi haurà una brass band animant els carrers del centre de Vilafranca.

Un complet programa d’activitats durant la setmana del Banc Sabadell Vijazz 2014

Com ja és habitual també, l’Acadèmia Tastavins del Penedès, ha preparat un complet programa d’activitats al voltant del món del vi durant la setmana del Vijazz i durant el mateix cap de setmana del Vijazz. Així des del dilluns 30 de juny, s’han planificat jornades professionals, sessions de tast i maridatge, esdeveniments que combinen la música i el vi, com l’enojazz, un complet programa enoturístic, la tradicional trobada de cotxes clàssics o el Vermutjazz, que un any més amenitzarà la matinal de dissabte al matí.

QUAN:
Inici: 04/07/2014 - Final: 06/07/2014
18:00h - 12:00h

ON:
Rambla de Vilafranca
Rambla Sant Francesc
08720 Vilafranca del Penedès