Carregant esdeveniments

Blancs del món amb maridatge de formatges

Preu: 19,00€
( 23,00€ no socis )
DESCRIPCIÓ:

T’agrada el vi blanc? Quantes menes n’hi deu haver arreu del món? Centenars? Tasta amb nosaltres 5 vins blancs: Riesling alemany, Chardonnay francès, Torrontés argentí, Sauvignon blanc de Nova Zelanda, i per suposat, un Xarel·lo del Penedès.

El vi blanc és un tipus de vi obtingut per la fermentació de most sense pellofes ni llavors, elaborat a partir de varietats de raïm blanques (blanc de blancs) o de negres de polpa blanca (blanc de negres). Viatja pel territori mundial dels vins blancs amb el nostre sommelier, en un tast on acompanyaràs els vins amb una magnífica selecció de formatges seleccionats per Xerigots Vilafranca!

 

Sabies que ens fa més feliços gaudir d’una experiència que d’un objecte?
Si vols fer un regal, et proposem aquesta experiència amb vins i caves catalans i productes de proximitat km0.
Regala el tast de formatges francesos & vins del Penedès sense data de reserva: TIQUET REGAL D’UN TAST O MARIDATGE DIRIGIT.

* Saps que Tastavins Penedès és una associació i te’n pots fer membre? Gaudiràs de descomptes permanents, activitats exclusives i molt més. Si ets menor de 30 anys, la quota és un 50% més econòmica! Fes l’alta a través del web en tres minuts aquí.

QUAN:
24/05/2109
20:00h - 21:30h

ON:
Espai Penedès
Muntaner, 21
08011 Barcelona