Carregant esdeveniments

Cabernets del món: vins del Penedès, França, Argentina, USA i Xile

Preu: 19,00€
( 23,00€ no socis )
DESCRIPCIÓ:

Vols aprendre sobre una de les varietats més populars de cep del món? El cabernet sauvignon és originari de la regió de Bordeus però podem trobar-lo a gairebé totes les regions vitivinícoles del món. Per això, volem que gaudeixis de cabernets que procedeixen de llocs ben diferents: el Penedès, França, Argentina, USA i Xile. T’hi apuntes?

El resultat que s’obté d’aquest famós raïm és un vi àcid, complex, amb cos i ric en taní. Al nostre tast, també podràs comprovar que els aromes que desprèn es relacionen amb les fruites, les flors i els vegetals, com poden ser les mores, el pebrot verd o el tabac. És un molt bon company de les carns vermelles però marida amb una infinitat de preparacions. Nosaltres, en aquest cas, ho farem amb espetec de Vic, pernil de Huelva, foies de Collverd, formatge del Pirineu i catànies. Sona bé, oi?

Descobreix els cabernets del món i compara’ls amb els del Penedès tot fent un passeig per diferents països amb el nostre sommelier, qui de ben segur t’aclarirà tots els dubtes i curiositats que puguis tenir! 

QUAN:
06/06/2099
20:00h - 21:30h

ON:
Espai Penedès
Muntaner, 21
08011 Barcelona