. Lliurament de la medalla de plata a tÃtol pòstum a Josep Masachs
. Reconeixement als socis de més de 25 anys
. Reconeixement socis fundadors
. Entrega dels Premis Tastavins
L’acte tindrà lloc el divendres, 6 de març a les 21.30 hores, a l’Hotel Restaurant Ceferino, de Vilanova i la Geltrú.
PROGRAMA
21.30 h. Entrega de la medalla pòstuma a Josep Masachs
21:45 h. Sopar Capitular
23:20 h. Reconeixement socis 25 anys i socis fundadors.
23:40 h. Lliurament dels Premis Tastavins
*Premi a la millor iniciativa vitivinÃcola: Escola d’Enoturisme
*Premi al celler de l’any 2014: Oriol Rossell Vins i Caves de Finca
*Premi al viticultor de l’any: Joan Montané
*Premi al mèrit periodÃstic: Empar MolinerDATA: 6 de març de 2015, a les 21.30 hores
MENÚ MARIDAT AMB VINS DE CAVES MASACHS
Vernier Blanc (Macabeu, Xarel·lo, Parellada)
Crema de carbassa i ceps amb foie
***
Ressó Blanc. Garnatxa 2014
Llom de bacallà a la donostiarra amb patates i allets
***
Cava Carolina de Masachs
Escuma de crema catalana
Cafè Novell
TENIM TOTES LES PLACES ESGOTADES
DATA: 6 de març a les 21.30 hores
ADREÇA: Hotel Restaurant Ceferino (Passeig Ribes Roges 2·3, de Vilanova i la Geltrú)
PREU:  34€ socis (39€ no socis)
ON:
08800 Vilanova i la Geltrú