Carregant esdeveniments

Cava vs Champagne amb foies

Preu: 29,00€
( 36,00€ no socis )
DESCRIPCIÓ:

Sabies que el Cava i el Champagne s’elaboren amb el mateix mètode? Quin és el millor maridatge? Brut Nature, Extra Brut, Brut, etc, etc…Qué volen dir aquestes classificacions? Quina és la millor manera de conservar-lo? A quina temperatura cal servir-lo per poder gaudir-lo en les millors condicions? Quin tipus de copa és la més adient? Quines són les principals varietats? Sabeu com obrir l’ampolla correctament? Amb quins menjars mariden millor?
A aquestes i altres preguntes donarem resposta durant la sessió. Per part de la D.O Cava, Pere Ventura serà el celler convidat i l’encarregat d’explicar-nos les excel.lències d’aquest escumós a través dels seus caves. I la part de Champagne, qui millor que el seu propi importador, A la Volé, per transmetre’ns tot allò que cal saber sobre el famós escumós francès.
Com no podia ser d’una altra manera, per acompanyar el Cava i el Champagne, degustareu una suculenta selecció gourmet de patés i foies. Vaja, si
ets un amant de les bombolles no t’ho pots perdre!
Els caves i chamapagnes que em seleccionat per l’ocasió són:
  • Cava Pere Ventura Vintage Brut Gran Reserva
  • Cava Pere Ventura Gran Vintage Brut Gran Reserva
  • Cava Pere Ventura Vintage Rosé Brut Gran Reserva
  • Hure Freres Invitation
  • Pierre Paillard Bouzy Grand Cru
  • Robert Barbichon Rosé de Saignee


Divendres 29 de Març de 2019, 20.00h

QUAN:
29/03/2019
20:00h - 21:30h

ON:
Espai Penedès
Muntaner, 21
08011 Barcelona