Carregant esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja s'ha celebrat.

CICLE “5 VINS & 5 PERSONATGES”: FRIENDS AMB “SERIELIZADOS”

Preu: 15,00€
( 19,00€ no socis )
DESCRIPCIÓ:

Aquest cop, us proposem el primer cicle de vins dedicat a les sèries de televisió que han marcat la nostra vida. I és per això, que fusionarem dos grans aliats, com són el vi amb les series de televisió, que tants bons moments ens han fet passar.

El cicle s’anomena #5personatges5vins i té lloc cada mes a l’Espai Penedès BCN, i on dedicarem cada sessió a una sèrie diferent. Per tant, en cada sessió tindrem una sèrie protagonista, la qual maridarem  amb 5 vins del Penedès, acompanyats de formatges artesans de primera qualitat.

L’objectiu? Trobar 5 vins del Penedès que descriguin 5 personatges de la serie escollida en cada sessió. Per tant, serem tan agosarats de presentar 5 personatges de grans series de televisió els quals maridarem amb 5 vins diferents, que poden ser tan cava, com vi blanc, negre o rosat. Ja tens al cap quin vi podria definir el teu personatge favorit?

Comptarem amb la presència de dos membres, en Víctor i en Betu, de “Serielizados”, experts en d’aquest món apassionant de les sèries; i amb la presència com sempre del sommelier de l’Espai Penedès BCN, qui ens farà la descripció i triatge dels vins amb els formatges.

La selecció de sèries serà la següent:

SESSIÓ DE FEBER: THE SOPRANOS.

SESSIÓ DE MARÇ: MAD MEN.

SESIÓ D’ABRIL: GAME OF THRONES.

MAIG: BREAKING BAD.

SESSIÓ DE JUNY: LOST.

SESSIÓ DE JULIOL: FRIENDS.

No et deixis perdre aquest maridatge cultural de l’Espai Penedès BCN.

Amb la col·laboració de:

serielizados-logo

 

 

DATA: Dijous, 7 de juliol de 2016, a les 20.00 hores

PREU: 15€ socis Tastavins Penedès (19€ no socis)

* Saps que Tastavins Penedès és una associació i te’n pots fer membre? Gaudiràs de descomptes permanents, activitats exclusives i molt més. Si ets menor de 30 anys, la quota és un 50% més econòmica! Fes l’alta a través del web en tres minuts aquí.

QUAN:
07/07/2016
20:00h - 22:00h

ON:
Espai Penedès
Muntaner, 21
08011 Barcelona