Carregant esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja s'ha celebrat.

Contes per adults & vins i caves del Penedès

Preu: 19,00€
( 23,00€ no socis )
DESCRIPCIÓ:

Data: ?

 

Aquesta vegada us proposem una breu però intensa incursió en la narrativa eròtica i humorística, gràcies a la iniciativa i generositat de Sandra Rivera!

La sessió gira al voltant d’un relat teatralitzat que es marida amb els vins i caves del Penedès més selectes. A to amb el desenvolupament del conte que ens explicarà la Sandra, guionitzat per ella mateixa, el nostre enòleg comentarà cada un dels vins.

El monòleg que proposem en aquesta ocasió es titula “De pincho en pincho” i va del que llegireu a continuació:

Patatas meneás, huevos rotos con chichas, flamenquines, aceitunas violás, pringaítas, rabo de toro, rabo en adobo… Ostres tu, la gastronomia espanyola és ben “calenturienta”, eh? Vinga noms i noms de pintxos erótico-festivos… I nosaltres què? Sort tenim si quan anem a prendre un “algo” ens donen unes xips o unes olivetes… O si ja ets molt afortunat, pot ser que et caigui una barreja de fruits secs. Mmmmm… Alguna cosa haurem de fer… Ens llancem a “tapear” per les Espanyes?

* Saps que Tastavins Penedès és una associació i te’n pots fer membre? Gaudiràs de descomptes permanents, activitats exclusives i molt més. Si ets menor de 30 anys, la quota és un 50% més econòmica! Fes l’alta a través del web en tres minuts aquí.

QUAN:
12/05/2017
21:30h - 23:00h

ON:
Espai Penedès
Muntaner, 21
08011 Barcelona