Dates: dimecres 23, 30 de maig i 6 de juny de 2018
Aquest curs d’aprofundiment al tast (nivell 2*) va destinat a persones que ja coneixen els fonaments bà sics del món del vi i volen seguir aprenent. De manera distesa i divertida, continuarem nodrint-nos d’aquest món tan fascinant i ampli.
L’objectiu d’aquest curs és el d’adquirir els coneixements necessaris per a poder valorar i formar un criteri propi sobre tot tipus de vins.
A través d’aquestes tres sessions de 6 hores, descobrirem les particularitats de les principals varietats de raïm del nostre paÃs, i els trets bà sics que ens ajuden a diferenciar-los.
- PRIMERA SESSIÓ:Â
El raïm. Color del raïm. la forma del raïm. El gust i les varietats de raïm. Tipologies. Raïm autòcton català . Raïm forani. Tast de vins monovarietals – fets a partir d’un sol tipus de raïm.
- SEGONA SESSIÓ:
La criança del vi. Envelliment. L’efecte del pas del temps en el vi. La barrica, l’à mfora i l’ampolla. Tast vertical de vins de diferents anyades.
- TERCERA SESSIÓ:
Tast de vins monovarietals. Tastarem diferents vins i cadascú posarà a prova els seus coneixements amb un tast a cegues de vins a través d’una copa negra i els ulls tapats.
* Els cursos de tast de La Taverna de VINSEUM s’organitzen per nivells, de l’1 fins al 5. Tots els cursos consten d’una part teòrica i una prà ctica, que imparteix en exclusiva l’enòleg de La Taverna de VINSEUM.Â
PREU: 57€ socis (72€ no socis)
* Saps que Tastavins Penedès és una associació i te’n pots fer membre? Gaudirà s de descomptes permanents, activitats exclusives i molt més. Si ets menor de 30 anys, la quota és un 50% més econòmica! Fes l’alta a través del web en tres minuts aquÃ.
ON:
08720 Vilafranca del Penedès