Carregant esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja s'ha celebrat.

Curs de 3 dies d’aprofundiment al tast (nivell 2) – 23 i 30 MAIG, 6 JUNY

Preu: 57,00€
( 72,00€ no socis )
DESCRIPCIÓ:

Dates: dimecres 23, 30 de maig i 6 de juny de 2018

 

Aquest curs d’aprofundiment al tast (nivell 2*) va destinat a persones que ja coneixen els fonaments bàsics del món del vi i volen seguir aprenent. De manera distesa i divertida, continuarem nodrint-nos d’aquest món tan fascinant i ampli.

L’objectiu d’aquest curs és el d’adquirir els coneixements necessaris per a poder valorar i formar un criteri propi sobre tot tipus de vins.

A través d’aquestes tres sessions de 6 hores, descobrirem les particularitats de les principals varietats de raïm del nostre país, i els trets bàsics que ens ajuden a diferenciar-los.

  • PRIMERA SESSIÓ: 

El raïm. Color del raïm. la forma del raïm. El gust i les varietats de raïm. Tipologies. Raïm autòcton català. Raïm forani. Tast de vins monovarietals – fets a partir d’un sol tipus de raïm.

  • SEGONA SESSIÓ:

La criança del vi. Envelliment. L’efecte del pas del temps en el vi. La barrica, l’àmfora i l’ampolla. Tast vertical de vins de diferents anyades.

  • TERCERA SESSIÓ:

Tast de vins monovarietals. Tastarem diferents vins i cadascú posarà a prova els seus coneixements amb un tast a cegues de vins a través d’una copa negra i els ulls tapats.

 

* Els cursos de tast de La Taverna de VINSEUM s’organitzen per nivells, de l’1 fins al 5. Tots els cursos consten d’una part teòrica i una pràctica, que imparteix en exclusiva l’enòleg de La Taverna de VINSEUM. 

Frame02_TAST_frames22oct

 

PREU: 57€ socis (72€ no socis)

 


* Saps que Tastavins Penedès és una associació i te’n pots fer membre? Gaudiràs de descomptes permanents, activitats exclusives i molt més. Si ets menor de 30 anys, la quota és un 50% més econòmica! Fes l’alta a través del web en tres minuts aquí.

QUAN:
Inici: 23/05/2018 - Final: 06/06/2018
20:00h - 22:00h

ON:
La Taverna de Vinseum
Plaça Jaume I, 1
08720 Vilafranca del Penedès