Carregant esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja s'ha celebrat.

Curs de 3 dies d’iniciació al tast a cegues (6 hores) – nivell 2/5

Preu: 57,00€
( 72,00€ no socis )
DESCRIPCIÓ:

Aquest cur nivell 2 d’inicació al tast va destinat a persones que ja coneixen els elements bàsics del món del vi, i volen seguir aprenent, de manera distesa i divertida d’aquest món tan fascinant i ampli.

L’objectiu d’aquest curs és el d’adquirir els coneixements necessaris per a poder valorar i formar un criteri propi sobre tot tipus de vins.

A través d’aquestes tres sessions de 6 hores, descobrirem les particularitats de les principals varietats de raïm del nostre país, i els trets bàsics que ens ajuden a diferenciar-los.

  • PRIMERA SESSIÓ: 

El raïm. Color del raïm. la forma del raïm. El gust i les varietats de raïm. Tipologies. Raïm autòcton català. Raïm forani. Tast de vins monovarietals – fets a partir d’un sol tipus de raïm.

  • SEGONA SESSIÓ:

La criança del vi. Envelliment. L’efecte del pas del temps en el vi. La barrica, l’àmfora i l’ampolla. Tast vertical de vins de diferents anyades.

  • TERCERA SESSIÓ:

Tast a cegues de vins monovarietals. Tastarem diferents vins a cegues i cadascú, posarà a prova els seus coneixements amb un tast a cegues de vins a través d’una copa negra i els ulls tapats.

* Els cursos de tast de l’Espai Penedès BCN s’organitzen per nivells, de l’1 fins al 5 – sent l’1 el curs més bàsic, i el 5 el més experimentat. Tots els cursos consten d’una part teòrica i pràctica.

Frame02_TAST_frames22oct

 Addicionalment, i per cortesia de Tastavins Penedès, en acabar el curs de tast, rebreu una invitació per a visitar, sense caducitat, i per a dues persones, el celler del Penedès PERE VENTURA valorada en 20€.

DATA: dimecres, 27 d’abril de 2016, (el curs consisteix en tres sessions repartides els dimecres 27 d’abril i 4 i 11 de maig) a les 20.00 hores

PREU: 57€ socis de Tastavins Penedèsc(no socis: 72€)

* Saps que Tastavins Penedès és una associació i te’n pots fer membre? Gaudiràs de descomptes permanents, activitats exclusives i molt més. Si ets menor de 30 anys, la quota és un 50% més econòmica! Fes l’alta a través del web en tres minuts aquí.

QUAN:
27/04/2016
20:00h - 22:00h

ON:
Espai Penedès
Muntaner, 21
08011 Barcelona