Carregant esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja s'ha celebrat.

Curs de 3 dies d’iniciació al tast – nivell 2

Preu: 57,00€
( 72,00€ no socis )
DESCRIPCIÓ:

* Els cursos de tast de l’Espai Penedès BCN s’organitzen per nivells, de l’1 fins al 5 – sent l’1 el curs més bàsic, i el 5 el més experimentat.

Tots consten d’una part teòrica i pràctica.

Tots els cursos són impartits, en exclusiva, pel sommelier David Escofet a l’Espai Penedès BCN. 

Aquest curs, nivell 2, d’inicació al tast va destinat a persones que ja coneixen els elements bàsics del món del vi, i volen seguir aprenent, de manera distesa i divertida d’aquest món tan fascinant i ampli.

L’objectiu d’aquest curs és el d’adquirir els coneixements necessaris per a poder valorar i formar un criteri propi sobre tot tipus de vins. A través d’aquestes tres sessions de 6 hores, descobrirem les particularitats de les principals varietats de raïm del nostre país, i els trets bàsics que ens ajuden a diferenciar-los.

  • PRIMERA SESSIÓ: 

El raïm. Color del raïm. la forma del raïm. El gust i les varietats de raïm. Tipologies. Raïm autòcton català. Raïm forani. Tast de vins monovarietals – fets a partir d’un sol tipus de raïm.

  • SEGONA SESSIÓ:

La criança del vi. Envelliment. L’efecte del pas del temps en el vi. La barrica, l’àmfora i l’ampolla. Tast vertical de vins de diferents anyades.

  • TERCERA SESSIÓ:

Tast a cegues de vins monovarietals. Tastarem diferents vins a cegues i cadascú, posarà a prova els seus coneixements amb un tast a cegues de vins a través d’una copa negra i els ulls tapats.

Frame02_TAST_frames22oct

 En la última sessió de cada curs, i de forma voluntària, animem a tots els participants del curs a anar a sopar. Així, tots junts i acompanyats de gastronomia, poder seguir descobrint l’apassionant món del vi amb la presència d’en David Escofet.

Addicionalment, i per cortesia de Tastavins Penedès, en acabar el curs de tast, rebreu una invitació per a visitar, sense caducitat, i per a dues persones, el celler del Penedès PERE VENTURA valorada en 20€.

DATA: dimecres 7 d’octubre de 2015, (el curs consisteix en tres sessions repartides els dimecres 7, 14 i 21 d’octubre) a les 20.00 hores

PREU: 57€ socis de Tastavins Penedèsc(no socis: 72€)

* Saps que Tastavins Penedès és una associació i te’n pots fer membre? Gaudiràs de descomptes permanents, activitats exclusives i molt més. Si ets menor de 30 anys, la quota és un 50% més econòmica! Fes l’alta a través del web en tres minuts aquí.

QUAN:
07/10/2015
20:00h - 22:00h

ON:
Espai Penedès
Muntaner, 21
08011 Barcelona