Aprendrem la tècnica del tast amb la fase visual, olfactiva y gustativa per trobar les qualitats d’un vi I reconèixer els defectes. Coneixerem que ens vol dir cada color, identificarem I classificarem els seus aromes, reconeixerem i apreciarem cada sabor. Com l’hem de conservar, com s’ha de servir. Quin és el procés d’elaboració… Tot el que ens cal saber per reconèixer les seves propietats i peculiaritats.
- PRIMERA SESSIÓ:
Introducció al tast. Anà lisi sensorial. Prova aromà tica. Normes bà siques en una degustació. Sessió de vins blancs.
- SEGONA SESSIÓ:
La vinificació, embotellat i la importà ncia de l’anyada. Escumosos; diferents mètodes,  jove, reserva o gran reserva. Sessió de vins rosats i escumosos.
- TERCERA SESSIÓ:
El consum, l’ordre, el servei, les temperatures, la decantació.Conservació i vida d’un vi. Diferències entre vins joves, criança, reserves i grans reserves. Sessió de vins negres i dolços.
DATES:Â
15 de gener de 2015 (el curs consisteix en tres sessions repartides els dies 15, 22 i 29 de gener de 2015) a les 21.00 hores
PREU:
35€ (no socis: 45€)
ON:
08720 Vilafranca del Penedès