Carregant esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja s'ha celebrat.

Curs de 3 dies d’especialització al tast (Nivell 3) – 9, 16, 23 MARÇ

Preu: 57,00€
( 72,00€ no socis )
DESCRIPCIÓ:

Aquest curs de 6 hores de tast de l’Espai Penedès BCN pretén respondre una pregunta molta senzilla:

Què fa diferent un vi d’una denominació d’Origen d’un d’una altra?

Què fa diferent un vi del Penedès, d’un vi de l’Empordà? Perquè a la comarca del Priorat hi ha dues denominacions d’Orígen? Perquè la Denominació Costers del Segre es tan extensa?

Volem resoldre aquestes preguntes i moltes més, en aquest curs de tast de 6 hores, on dastarem vins d’arreu de Catalunya, de la mà del sommelier de l’Espai Penedès BCN.

Les sessions s’estructuraran de la següent manera:

  • PRIMERA SESSIÓ:

Repassarem la geografia catalana a través d’una selecció de vins blancs, rosats i rancis que representaran el màxim possible la denominació d’Origen i el territori del qual provenen. Vins de la varietat: xarel·lo, garnatxa blanca, sumoll, picapoll, parellada, entre d’altres. Vins de Penedès, Alella i de la Conca de Barberà.

  • SEGONA SESSIÓ:

Repassarem la geografia catalana a través d’una selecció de vins negres que representaran el màxim possible la denominació d’Orígen i el territori del qual provenen. Vins de Priorat, Montsant, Terra Alta, Conca de Barberà, Pla del Bages, Tarragona i Penedès.

  • TERCERA SESSIÓ:

El vi escumós. Degustarem una selecció de vins escumosos (amb bombolla, carboni) i descobriem les particularitats d’aquest vi conegut arreu del món. Degustarem caves de la D.O. Cava i vins escumosos de la D.O Penedès, els Clàssics Penedès.

* Els cursos de tast s’organitzen per nivells, de l’1 fins al 5. Tots consten d’una part teòrica i pràctica, que imparteix en exclusiva el sommelier  de l’Espai Penedès BCN. 

 

 


* Saps que Tastavins Penedès és una associació i te’n pots fer membre? Gaudiràs de descomptes permanents, activitats exclusives i molt més. Si ets menor de 30 anys, la quota és un 50% més econòmica! Fes l’alta a través del web en tres minuts aquí.

QUAN:
Inici: 09/03/2017 - Final: 23/03/2017
20:00h - 22:00h

ON:
Espai Penedès
Muntaner, 21
08011 Barcelona