Aquest curs de 6 hores de tast de l’Espai Penedès BCN pretén respondre una pregunta molta senzilla:
Què fa diferent un vi d’una denominació d’Origen d’un d’una altra?
Què fa diferent un vi del Penedès, d’un vi de l’Empordà ? Perquè a la comarca del Priorat hi ha dues denominacions d’OrÃgen? Perquè la Denominació Costers del Segre es tan extensa?
Volem resoldre aquestes preguntes i moltes més, en aquest curs de tast de 6 hores, on dastarem vins d’arreu de Catalunya, de la mà del sommelier de l’Espai Penedès BCN.
Les sessions s’estructuraran de la següent manera:
- PRIMERA SESSIÓ:
Repassarem la geografia catalana a través d’una selecció de vins blancs, rosats i rancis que representaran el mà xim possible la denominació d’Origen i el territori del qual provenen. Vins de la varietat: xarel·lo, garnatxa blanca, sumoll, picapoll, parellada, entre d’altres. Vins de Penedès, Alella i de la Conca de Barberà .
- SEGONA SESSIÓ:
Repassarem la geografia catalana a través d’una selecció de vins negres que representaran el mà xim possible la denominació d’OrÃgen i el territori del qual provenen. Vins de Priorat, Montsant, Terra Alta, Conca de Barberà , Pla del Bages, Tarragona i Penedès.
- TERCERA SESSIÓ:
El vi escumós. Degustarem una selecció de vins escumosos (amb bombolla, carboni) i descobriem les particularitats d’aquest vi conegut arreu del món. Degustarem caves de la D.O. Cava i vins escumosos de la D.O Penedès, els Clà ssics Penedès.
* Els cursos de tast s’organitzen per nivells, de l’1 fins al 5. Tots consten d’una part teòrica i prà ctica, que imparteix en exclusiva el sommelier  de l’Espai Penedès BCN.Â
* Saps que Tastavins Penedès és una associació i te’n pots fer membre? Gaudirà s de descomptes permanents, activitats exclusives i molt més. Si ets menor de 30 anys, la quota és un 50% més econòmica! Fes l’alta a través del web en tres minuts aquÃ.
ON:
08011 Barcelona