Carregant esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja s'ha celebrat.

Curs de 3 dies d’iniciació al tast! nivell 1

Preu: 57,00€
( 72,00€ no socis )
DESCRIPCIÓ:

* Els cursos de tast s’organitzen per nivells, de l’1 fins al 5. Sent l’1 el curs més bàsic, i el 5 el més experimentat. Tots consten d’una part teòrica i pràctica, que imparteix el sommelier David Escofet en exclusiva a l’Espai Penedès BCN. 

Ens endinsarem en el món del vi d’una manera divertida i amena, i en acabar el curs disposarem d’un dossier teòric per seguir aprenent tot allò imprescindible per quan ens trobem davant d’una copa de vi.

Aprendrem la tècnica del tast amb la fase visual, olfactiva i gustativa per trobar les qualitats d’un vi I reconèixer els defectes. Coneixerem que ens vol dir cada color, identificarem I classificarem  els seus aromes, reconeixerem i apreciarem cada sabor. Com l’hem de conservar, com s’ha de servir. Quin és el procés d’elaboració…  Tot el que ens cal saber per reconèixer les seves propietats i peculiaritats.

  • PRIMERA SESSIÓ:

Introducció al tast. Anàlisi sensorial. Prova aromàtica. Normes bàsiques en una degustació. Sessió de vins blancs.

  • SEGONA SESSIÓ:

La vinificació, embotellat i la importància de l’anyada. Escumosos; diferents mètodes,  jove, reserva o gran reserva. Sessió de vins rosats i escumosos.

  • TERCERA SESSIÓ:

El consum, l’ordre, el servei, les temperatures, la decantació.Conservació i vida d’un vi. Diferències entre vins joves, criança, reserves i grans reserves. Sessió de vins negres i dolços.

 En la última sessió de cada curs, i de forma voluntària, animem els participants anant a sopar. Així, tots junts i acompanyats de gastronomia, poder seguir descobrint l’apassionant món del vi.

Addicionalment, i per cortesia de Tastavins Penedès, en acabar el curs de tast els assistents rebran una invitació i tast de 5 vins,  per a dues persones – i sense caducitat – al celler del Penedès CAN BAS DOMINI VINÍCOLA valorada en 30€.

DATA:  divendres 9 d’octubre de 2015 (el curs consisteix en tres sessions repartides els divendres  9, 16 i 23 d’octubre) a les 20.00 hores 

PREU: 57€ (no socis: 72€)

* Saps que Tastavins Penedès és una associació i te’n pots fer membre? Gaudiràs de descomptes permanents, activitats exclusives i molt més. Si ets menor de 30 anys, la quota és un 50% més econòmica! Fes l’alta a través del web en tres minuts aquí.

QUAN:
09/10/2015
20:00h - 21:30h

ON:
Espai Penedès
Muntaner, 21
08011 Barcelona