Carregant esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja s'ha celebrat.

CURS EXPRESS D’INICIACIÓ AMB 6 VINS

Preu: 12,00€
( 15,00€ no socis )
DESCRIPCIÓ:

Segur que heu sentit utilitzar a algun cunyat o amic les paraules “vi rodó”, “barrica”, “taní”, o “estringència” “Donominació d’orígen” i no heu entès massa bé de què anava la història. És així? Doncs no et preocupis. Segurament ells tampoc. Però van saber utilitzar conceptes habituals dins del món del vi i que són fàcils d’aprendre i conèixer.

I és per aquest precís motiu que organitzem un altra activitat divertida a l’Espai Penedès BCN. On aprendrem els bàsics més bàsics sobre el món del vi.

El “Curs express l’iniciació al tast amb 6 vins” és una activitat d’aproximació al món del vi amb dues hores, on tastarem 6 vins del Penedès que ens ajudaran a descriure les característiques bàsiques dels vins: blanc, rosat, negre, vi dolç i cava.

En aquest mini-curs dirigit per un sommelier a l’Espai Penedès BCN, no prentenem convertir-nos en experts en dues hores, però sí que volem donar les eines més bàsiques per defensar-vos davant d’una conversa sobre el món del vi.

Si teniu ganes de divertir-vos amb els amics o la parella, us ajudarem a obrir les portes d’aquest fascinant món!

Els vins que tastarem en aquest curs express són:

Brut Nature Reserva Joan Milà de Mas Comtal

MIM Brut Reserva de Vins del Cep

Rosat Santa Digna de Bodegues Torres

Xarel·lo de Caves Nadal

Duet Varietal de Emendis

Dolç Merlot de Can Suriol

DATA:  Dimarts, 31 de maig de 2016, 20.00 hores

PREU: 12€ soci Tastavins Penedès (15 no socis) 

* Saps que Tastavins Penedès és una associació i te’n pots fer membre? Gaudiràs de descomptes permanents, activitats exclusives i molt més. Si ets menor de 30 anys, la quota és un 50% més econòmica! Fes l’alta a través del web en tres minuts aquí.

QUAN:
31/05/2016
20:00h - 22:00h

ON:
Espai Penedès
Muntaner, 21
08011 Barcelona