Carregant esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja s'ha celebrat.

CURS EXPRESS D’INICIACIÓ AMB 6 VINS

Preu: 12,00€
( 15,00€ no socis )
DESCRIPCIÓ:

Segur que heu sentit utilitzar a algun cunyat o amic les paraules “vi rodó”, “barrica”, “taní”, o “estringència” “Donominació d’orígen” i no heu entès massa bé de què anava la història. És així? Doncs no et preocupis. Segurament ells tampoc. Però van saber utilitzar conceptes habituals dins del món del vi i que són fàcils d’aprendre i conèixer.

I és per aquest precís motiu que organitzem un altra activitat divertida a l’Espai Penedès BCN. On aprendrem els bàsics més bàsics sobre el món del vi.

El “Curs express l’iniciació al tast amb 6 vins” és una activitat d’aproximació al món del vi amb dues hores, on tastarem 6 vins del Penedès que ens ajudaran a descriure les característiques bàsiques dels vins: blanc, rosat, negre, vi dolç i escumós.

Els vins són els següents:

Xarel·lo Giró del Gorner

La Creu 2013 de Can Bas

Rosat Avgvstvs Forum 2015

Castell de Subirats de Llopart 2011

Cava Marrugat de Pinord

Emendis Dolç

En aquest mini-curs dirigit per un sommelier a l’Espai Penedès BCN, no prentenem convertir-nos en experts en dues hores, però sí que volem donar les eines més bàsiques per defensar-vos davant d’una conversa sobre el món del vi.

Si teniu ganes de divertir-vos amb els amics o la parella, us ajudarem a obrir les portes d’aquest fascinant món!

DATA:  Dimarts, 29 de març de 2016, 20.00 hores

PREU: 12€ soci Tastavins Penedès (15 no socis) 

* Saps que Tastavins Penedès és una associació i te’n pots fer membre? Gaudiràs de descomptes permanents, activitats exclusives i molt més. Si ets menor de 30 anys, la quota és un 50% més econòmica! Fes l’alta a través del web en tres minuts aquí.

QUAN:
29/03/2016
20:00h - 22:00h

ON:
Espai Penedès
Muntaner, 21
08011 Barcelona