Carregant esdeveniments

Descobreix el món del cafè amb cafès Novell – Novetat!

Preu: 19,00€
( 23,00€ no socis )
DESCRIPCIĂ“:

DATA:

Dimarts, 27 de juny
 

Què saps sobre la segona beguda més consumida del món? Endinsa’t en el món del cafè i comprova que només cal parar una mica d’atenció per descobrir la gran gamma de matisos, aromes i sabors que té!

El cafè Ă©s una beguda complexa i plena de detalls. No obstant, no solem fixar-nos en la quantitat de varietats, matisos i possibilitats que ens ofereix. Amb el nou tast de cafè amb cafès Novell de l’Espai Penedès volem que aprenguis i gaudeixis mentre, amb l’ajuda del nostre sommelier de cafè, descobreixes les caracterĂ­stiques pròpies de cada gra i valores els seus trets especĂ­fics: l’aroma, l’acidesa, el cos, el sabor i el regust. A mĂ©s, sabies que el cafè i els vins tenen components similars: color, aromes, acidesa, tanins…? Que sĂ­! De veritat!

Durant mitja hora, farem una introducció teòrica a l’univers del cafè per després, durant la següent hora, realitzar una “Cata Brasilera” de diferents varietats d’aquesta preuada i estesa beguda tot implementant els coneixements que hem adquirit. Si ets curiós i t’encanta el cafè, t’esperem per resoldre totes les teves intrigues!

QUAN:
06/06/2099
20:00h - 21:30h

ON:
Espai Penedès
Muntaner, 21
08011 Barcelona