Carregant esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja s'ha celebrat.

El maridatge perfecte: foies & vins de varietats centre-europees plantades al Penedès

Preu: 19,00€
( 24,00€ no socis )
DESCRIPCIÓ:

En aquest maridatge dirigit de l’Espai Penedès BCN degustarem el foie amb una selecció de vins que porten varietats forànies. És a dir, varietats de raïm que els nostres avantpassats no cultivaven a casa nostra. A través d’aquest magnífic tast dirgit degustarem vins d’una gran qualitat que porten varietats com ara la gewürztraminer, o riesling. Ben conegudes i originaries d’altres latituds, com ara Alemanya, Àustria, França…. Descobrirem un nou món amb vins i varietats que s’han adaptat d’una manera excel·lent al nostre terrer.

Addicionalment, el nostre sommelier, ens proposa un tastet de foies d’ànic amb els millors vins del Penedès. Inspirat amb la combinació del vi Sauternes de la regió francesa de Burdeus, amb el foie, us presentem un tast 100% català, amb productes de qualitat gourmet. Vins del Penedès, amb una degustació de 5 tipologies de fetge d’Ànec, on tastarem micuit, pernil d’ànec, entiere, foie d’oca amb confitures i Sal Maldon de la millor qualitat.

Tastarem 5 vins, que maridaran a la perfecció amb aquesta proposta de maridatge dirgit per aprendre i descobrir la gran varietat de vins que ofereix el nostre país.

Alguns dels vins seleccionats són:

Mireia de Pinord

Vinya sota bosc de Caves Bolet

Tuvi de Sumarroca

Waltraud de Bodegues Torres

Hi haurà moltes sorpreses!

DATA: Dimarts, 17 de maig de 2016, 20.00 hores

PREU: 19 € socis Tastavins Penedès ( 24€ no socis)

* Saps que Tastavins Penedès és una associació i te’n pots fer membre? Gaudiràs de descomptes permanents, activitats exclusives i molt més. Si ets menor de 30 anys, la quota és un 50% més econòmica! Fes l’alta a través del web en tres minuts aquí.

QUAN:
17/05/2016
20:00h - 22:00h

ON:
Espai Penedès
Muntaner, 21
08011 Barcelona