Carregant esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja s'ha celebrat.

Formatges catalans amb vins del Penedès

Preu: 15,00€
( 19,00€ no socis )
DESCRIPCIÓ:

Amb aquest tast de formatges catalans amb vins del Penedès us proposem una experiència 100% catalana. Productes de proximitat, qualitat artesanal de primera divisió i que prové de l’esforç i el treball dels nostres pagesos, productors i enòlegs.

Un maridatge dirigit per un sommelier de reconegut prestigi, amb 4 formatges catalans, i una selecció de vins del Penedès que no et deixarà indiferent.

La tradició formatgera catalana antigament quedava estancada dins les cases de pagès que tenien el seu propi ramat i es feien el seu formatge en motlles de ceràmica. Des de fa uns 30 anys la tecnologia, la innovació i la proximitat amb França ha fet que sortissin arreu del territori més d’un centenar de formatgeries.  Xerigots selecciona cadascun dels seus formatges amb diferents criteris com ara, l’estacionalitat (estiu/hivern), el tipus de llet (ramat propi), llet crua, llet termitzada i els diferents tipus d’acabats, com pastes toves i curats. Avui podem gaudir sense anar gaire lluny d’un sector formatger reconegut amb premis internacionals i de grans fires formatgeres.

La nostra selecció de formatges és:

Garrotxa Ecològic Mas Garet, Carrat de Borredà, Serrat d’ovella de Tormo, Montsec de Tòrrec, Piràmides de Mas Rovira, El Puigpedrós de del Molí de Ger, El Forcat d’Artefor, Blau del Nét de Formatges Camps…. per posar només alguns exemples.

D’aquesta selecció tan especial en tastarem de 4 tipus. El formatge és un producte artesanal “viu” i que es seleccionat segons la estacionalitat, per garantir del seu millor estat i conservació, i aconseguir un tast de formatges i vins de 5 estrelles.

La selecció serà la següent:

Mil·leni Brut Nature Reserva d’Eudald Massana Noya*

Loxarel Vintage Brut Nature reserva 2012*

Jean Leon Merlot Petit Verdot*

Fredolic de Caves Bolet*

Balma de Mas Bertran*

Can Surol Dolç*

DATA: Dijous, 10 de desembre de 2015, 20.00 hores

PREU: 15€ socis de Tastavins Penedès (no socis: 19€)

* Saps que Tastavins Penedès és una associació i te’n pots fer membre? Gaudiràs de descomptes permanents, activitats exclusives i molt més. Si ets menor de 30 anys, la quota és un 50% més econòmica! Fes l’alta a través del web en tres minuts aquí.

 

QUAN:
10/12/2015
20:00h - 21:30h

ON:
Espai Penedès
Muntaner, 21
08011 Barcelona