Carregant esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja s'ha celebrat.

Formatges del món amb vins del Penedès

Preu: 15,00€
( 19,00€ no socis )
DESCRIPCIÓ:

A casa nostra, i des de fa anys, fem vins d’una qualitat que es pot equiparar a la primera divisió de les millors zones víniques del món. Ara bé, de tant en tant, és molt important fer un salt i mirar una mica més enllà, més amunt dels Pirineus, per veure què fan els altres i què podem aprendre de tots ells. És per això que, en aquest és un tast dirigit de l’Espai Penedès BCN, pretenem acostar-nos a les diferents zones víniques del món a través de 6 vins que creiem que en són representatius.

El següent mapa*, ens presenta les àrees de tot el món on es pot cultivar vinya, i per tant, produir vi:

World_Wine_Areas

*Font: Wikipedia

Us proposem un dels tastos de vins més innovadors de Barcelona. De la mà d’un sommelier de reconegut prestigi, farem la volta al món en 6 vins: vins d’arreu com ara de Chile, USA, Catalunya…. I tot això, a cegues. Us donarem un antifaç i copes negres, i entre tots, harem de descobrir d’un procedeix cada producte.

A més a més, us proposarem una selecció de 5 tipus diferents de formatges del món, i on podrem fer les combinacions de productes més internacional.

Creus que serà fàcil? Res és el que sembla, amb els ulls tapats

Aquest esdeveniment únic i exclusiu per a un grup reduït de persones, tindrà lloc a l’Espai Pendès BCN, la sala de tastos i maridatges de referència a Barcelona en la divulgació de la cultura i el patrimoni del Penedès.

 

DATA: Dimecres, 10 d’agost de 2016, a les 20. 00 hores

PREU: 15€ socis Tastavins Penedès (19€ no socis)

* Saps que Tastavins Penedès és una associació i te’n pots fer membre? Gaudiràs de descomptes permanents, activitats exclusives i molt més. Si ets menor de 30 anys, la quota és un 50% més econòmica! Fes l’alta a través del web en tres minuts aquí.

QUAN:
10/08/2016
20:00h - 21:30h

ON:
Espai Penedès
Muntaner, 21
08011 Barcelona