Carregant esdeveniments

Joc del gust! Rioja, Burdeus, Toscana, Hungria, Xile i Penedès… t’atreveixes?

Preu: 45,00€
( 50,00€ no socis )
DESCRIPCIÓ:

PREU: 45€ socis (50€ no socis)

Us proposem un joc ben divertit! un tast de les DO’s més representatives d’arreu del món… Amb vins tant diferents com els Burdeus, Toscana, Hungria, Rioja, Xile… i Penedès! Creus que els endevinaràs? En què es diferencien cadascun d’ells? Vine i posa a prova les teves papil·les gustatives! Farem un recorregut arreu dels vins internacionals més curiosos i originals! T’hi atreveixes?

A casa nostra, i des de fa anys, fem vins d’una qualitat que es pot equiparar a la primera divisió de les millors zones víniques del món. Ara bé, de tant en tant, és molt important fer un salt i mirar una mica més enllà, més amunt dels Pirineus, per veure què fan els altres i què podem aprendre de tots ells. És per això que, en aquest és un tast dirigit de l’Espai Penedès BCN, pretenem acostar-nos a les diferents zones víniques del món a través de 6 vins que creiem que en són representatius.

El següent mapa, ens presenta les àrees de tot el món on es pot cultivar vinya, i per tant, produir vi:

World_Wine_Areas

Us proposem un dels tastos de vins més innovadors de Barcelona. De la mà d’un sommelier de reconegut prestigi, farem la volta al món en 6 vins: vins d’arreu amb les DO’s més representatives com ara Duero, Rioja, Burdeus, Toscana, Hungria, Xile… i Penedès! I tot això… com un joc! Creus que seràs capaç d’endevinar quin és quin?

A més a més, us proposarem una selecció de 5 tipus diferents de formatges del món, i on podrem fer les combinacions de productes més internacional.

Creus que serà fàcil? T’atreveixes?

Aquest esdeveniment únic i exclusiu per a un grup reduït de persones, tindrà lloc a l’Espai Pendès BCN, la sala de tastos i maridatges de referència a Barcelona en la divulgació de la cultura i el patrimoni del Penedès.

 

PREU: 45€ socis (50€ no socis)

 


* Saps que Tastavins Penedès és una associació i te’n pots fer membre? Gaudiràs de descomptes permanents, activitats exclusives i molt més. Si ets menor de 30 anys, la quota és un 50% més econòmica! Fes l’alta a través del web en tres minuts aquí.

QUAN:
03/11/2099
20:00h - 21:30h

ON:
Espai Penedès
Muntaner, 21
08011 Barcelona