Carregant esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja s'ha celebrat.

LA VOLTA AL MÓN EN 6 VINS

Preu: 12,00€
( 15,00€ no socis )
DESCRIPCIÓ:

A casa nostra, i des de fa anys, fem vins d’una qualitat que es pot equiparar a la primera divisió de les millors zones víniques del món. Ara bé, de tant en tant, és molt important fer un salt i mirar una mica més enllà, més amunt dels Pirineus, per veure què fan els altres i què podem aprendre de tots ells. És per això que, en aquest és un tast dirigit de l’Espai Penedès BCN, pretenem acostar-nos a les diferents zones víniques del món a través de 6 vins que creiem que en són representatius.

El següent mapa*, ens presenta les àrees de tot el món on es pot cultivar vinya, i per tant, produir vi:

World_Wine_Areas

*Font: Wikipedia

Us proposem un dels tastos de vins més innovadors de Barcelona. De la mà d’un sommelier de reconegut prestigi, farem la volta al món en 6 vins: Chile, USA, Alemanya i Catalunya. I tot això, a cegues. Us donarem un antifaç i copes negres, i entre tots, harem de descobrir d’un procedeix cada producte. Creus que serà fàcil? Res és el que sembla, amb els ulls tapats:

VI DE CHILE – Santa Digna – Bodegues Torres

VI DE  CATALUNYA – Amfiteatre – Pinord – vi elaborat sota les estrictes normes Kosher, o d’elaboració de caràcter dietètic de la comunitat ortodoxa jueva.

VI DE CALIFORNIA – Marimar State Pinot Noir i Marimar State Chardonnay – Bodegas Torres

VI DE CATALUNYA – QX de Mas Candí – de la DO Penedès

VI D’ALEMANYA – REICHSGRAF von KESSELSTATT 2007 Scharzhofberger  Kabinett – Riesling

VI DE CATALUNYA – Castell de la Comanda, de Castell d’Or – vi de la Conca de Barberà

Aquest esdeveniment únic i exclusiu per a un grup reduit de persones, tindrà lloc a l’Espai Pendès BCN, la sala de tastos i maridatges de referència a Barcelona en la divulgació de la cultura i el patrimoni del Penedès.

DATA: Dilluns, 16 de novembre de 2015, a les 20. 00 hores

PREU: 12€ socis Tastavins Penedès (15€ no socis)

* Saps que Tastavins Penedès és una associació i te’n pots fer membre? Gaudiràs de descomptes permanents, activitats exclusives i molt més. Si ets menor de 30 anys, la quota és un 50% més econòmica! Fes l’alta a través del web en tres minuts aquí.

QUAN:
16/11/2015
20:00h - 21:30h

ON:
Espai Penedès
Muntaner, 21
08011 Barcelona