Carregant esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja s'ha celebrat.

LA VOLTA AL MÓN EN 6 VINS I 5 FORMATGES

Preu: 15,00€
( 19,00€ no socis )
DESCRIPCIÓ:

A casa nostra, i des de fa anys, fem vins d’una qualitat que es pot equiparar a la primera divisió de les millors zones víniques del món. Ara bé, de tant en tant, és molt important fer un salt i mirar una mica més enllà, més amunt dels Pirineus, per veure què fan els altres i què podem aprendre de tots ells. És per això que, en aquest és un tast dirigit de l’Espai Penedès BCN, pretenem acostar-nos a les diferents zones víniques del món a través de 6 vins que creiem que en són representatius.

El següent mapa*, ens presenta les àrees de tot el món on es pot cultivar vinya, i per tant, produir vi:

World_Wine_Areas

*Font: Wikipedia

Us proposem un dels tastos de vins més innovadors de Barcelona. De la mà d’un sommelier de reconegut prestigi, farem la volta al món en 6 vins: Chile, USA, Alemanya, Itàlia, França i Catalunya. I tot això, a cegues. Us donarem un antifaç i copes negres, i entre tots, harem de descobrir d’un procedeix cada producte. Creus que serà fàcil? Res és el que sembla, amb els ulls tapats.

Acompanyarem els següents vins amb una selecció de formatges del món que no et deixarà indiferent:

VI DE CHILE – Santa Digna – Bodegues Torres

VI DE  CATALUNYA – Amfiteatre – Pinord – vi de la DOQ Priorat i elaborat sota les estrictes normes Kosher, o d’elaboració de caràcter dietètic de la comunitat ortodoxa jueva.

VI DE CALIFORNIA – Marimar State Pinot Noir i Marimar State Chardonnay – Bodegas Torres

VI DE CATALUNYA – Blanc Selecció – Can Feixes

VI D’ALEMANYA – REICHSGRAF von KESSELSTATT 2007 Scharzhofberger  Kabinett – Riesling

VI DE CATALUNYA – Castell de la Comanda, de Castell d’Or – vi blanc de la Conca de Barberà

Aquest esdeveniment únic i exclusiu per a un grup reduit de persones, tindrà lloc a l’Espai Pendès BCN, la sala de tastos i maridatges de referència a Barcelona en la divulgació de la cultura i el patrimoni del Penedès.

DATA: Dimecres, 13 de gener de 2016, a les 20. 00 hores

PREU: 15€ socis Tastavins Penedès (19€ no socis)

* Saps que Tastavins Penedès és una associació i te’n pots fer membre? Gaudiràs de descomptes permanents, activitats exclusives i molt més. Si ets menor de 30 anys, la quota és un 50% més econòmica! Fes l’alta a través del web en tres minuts aquí.

QUAN:
13/01/2016
20:00h - 21:30h

ON:
Espai Penedès
Muntaner, 21
08011 Barcelona