Carregant esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja s'ha celebrat.

MARIDATGE “5 VINS & 5 TEMES” amb el Taller de Músics : BB KING

Preu: 15,00€
( 19,00€ no socis )
DESCRIPCIÓ:

Aquesta és una proposta cultural a l’Espai Penedès | BCN englobada en un cicle anual de música i degustació anomenada “5 vins & 5 temes”. Una proposta on maridarem els temes de grups nacionals i internacionals, amb vins del Penedès, i amb la col·laboració de’intèrprets de la prestigiosa escola de música moderna de Barcelona “Taller de Músics”.

Aquesta degustació de vins/concert en directe, pretén posar en un mateix nivell l’experiència sensorial d’un tast de vins dirigit per un sommelier, amb l’acompanyament en directe d’una música d’un compositor reconegut prestigi, i que ha canviat la trajectòria de la historia de la música moderna.

Les característiques organolèptiques que cada vi ens permeten fer una clara descripció sensorial de cada vi o escumós. Quin gust té? És afruitat? Què hi destaca? Quin efecte ens produeix en boca? És un vi fàcil? Fàcil? Té potència? És un vi predominant? A què ens recorda? Totes aquestes preguntes tenen una resposta. I aquestes ens permeten relacionar cada vi amb un tema musical concret.

En aquesta primera ocasió tastarem 5 vins del Penedès, acompanyats de 5 temes diferents de BB King, i una petita degustació de formatges artesans Xerigots. La interpretació musical anirà a càrrec de Samuel Palacios, músic de l’escola Taller de Músics.  I com sempre, la direcció del tast de vins, a càrrec de David Escofet, el sommelier de l’Espai Penedès BCN.

* Riley B. King, més conegut com a B.B. King (Itta Bena, Mississipí, 16 de setembre de 1925 – Las Vegas, Nevada, 14 de maig de 2015), era un famós guitarrista de blues i compositor estatunitenc. Era conegut per anomenar a les seves guitarres “Lucille”; fins i tot va compondre una cançó amb aquest títol fent referència a la manera que la seva guitarra va canviar la seva vida.

DATA: Dissabte, 11 de juny de 2016, a les 20.00 hores

PREU: 15€ (19€ no soci)

Amb la col·laboració de:

taller_de_musics

 

 

 

QUAN:
11/06/2016
20:00h - 22:00h

ON:
Espai Penedès
Muntaner, 21
08011 Barcelona