Carregant esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja s'ha celebrat.

MARIDATGE “5 VINS & 5 TEMES” amb el Taller de Músics : ERIC CLAPTON

Preu: 15,00€
( 19,00€ no socis )
DESCRIPCIÓ:

Aquesta és una proposta cultural a l’Espai Penedès | BCN englobada en un cicle anual de música i degustació anomenada “5 vins & 5 temes”. Una proposta on maridarem els temes de grups nacionals i internacionals, amb vins del Penedès, i amb la col·laboració de’intèrprets de la prestigiosa escola de música moderna de Barcelona “Taller de Músics”.

Aquesta degustació de vins/concert en directe, pretén posar en un mateix nivell l’experiència sensorial d’un tast de vins dirigit per un sommelier, amb l’acompanyament en directe d’una música d’un compositor reconegut prestigi, i que ha canviat la trajectòria de la historia de la música moderna.

Les característiques organolèptiques que cada vi ens permeten fer una clara descripció sensorial de cada vi o escumós. Quin gust té? És afruitat? Què hi destaca? Quin efecte ens produeix en boca? És un vi fàcil? Fàcil? Té potència? És un vi predominant? A què ens recorda? Totes aquestes preguntes tenen una resposta. I aquestes ens permeten relacionar cada vi amb un tema musical concret.

En aquesta primera ocasió tastarem 5 vins del Penedès, acompanyats de 5 temes diferents del guitarrista i compositor anglès Eric Clapton. La interpretació musical anirà a càrrec de Samuel Palacios, músic de l’escola Taller de Músics.  I com sempre, la direcció del tast de vins, a càrrec de David Escofet, el sommelier de l’Espai Penedès BCN.

* Eric Patrick Clapton Shaw (Ripley, Surrey, Anglaterra, 30 de març de 1945) és un guitarrista, cantant i compositor de rock i blues, conegut per la seva mestria amb la guitarra elèctrica, en concret amb la seva Stratocaster. És conegut amb el renom de “Slowhand” (Mà lenta), des de la seva època a The Yardbirds. Clapton és membre del Saló de la Fama del Rock per partida triple; per ser membre de The Yardbirs, de Cream i per la seva carrera en solitari. A la vista de molts crítics, Clapton ha estat un dels artistes més respectats i influents de tots els temps. A més, apareix al lloc número 4 de la llista dels “100 millors guitarristes de tots els temps” de la revista Rolling Stone i en el lloc número 53 de l’especial “Inmortales: Los 100 grandes artistas de todos los tiempos”.

DATA: Dissabte, 2 de juliol de 2016, a les 20.00 hores. 

PREU: 15€ soci Tastavins Penedès (19€ no soci)

Amb la col·laboració de:

taller_de_musics

 

 

 

QUAN:
02/07/2016
20:00h - 22:00h

ON:
Espai Penedès
Muntaner, 21
08011 Barcelona