Carregant esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja s'ha celebrat.

MARIDATGE “5 VINS & 5 TEMES” amb el Taller de Músics : QUEEN

Preu: 15,00€
( 19,00€ no socis )
DESCRIPCIÓ:

Aquesta és una proposta cultural a l’Espai Penedès | BCN englobada en un cicle anual de música i degustació anomenada “5 vins & 5 temes”. Una proposta on maridarem els temes de grups nacionals i internacionals, amb vins del Penedès, i amb la col·laboració de’intèrprets de la prestigiosa escola de música moderna de Barcelona “Taller de Músics”.

Aquesta degustació de vins/concert en directe, pretén posar en un mateix nivell l’experiència sensorial d’un tast de vins dirigit per un sommelier, amb l’acompanyament en directe d’una música d’un compositor reconegut prestigi, i que ha canviat la trajectòria de la historia de la música moderna.

Les característiques organolèptiques que cada vi ens permeten fer una clara descripció sensorial de cada vi o escumós. Quin gust té? És afruitat? Què hi destaca? Quin efecte ens produeix en boca? És un vi fàcil? Fàcil? Té potència? És un vi predominant? A què ens recorda? Totes aquestes preguntes tenen una resposta. I aquestes ens permeten relacionar cada vi amb un tema musical concret.

En aquesta primera ocasió tastarem 5 vins del Penedès, acompanyats de 5 temes diferents de Queen, i una petita degustació de formatges artesans Xerigots. La interpretació musical anirà a càrrec de Zoila Herranz, músic de l’escola Taller de Músics.  I com sempre, la direcció del tast de vins, a càrrec de David Escofet, el sommelier de l’Espai Penedès BCN.

* Queen és un grup de rock britànic format després de la ruptura del grup Smile el 1970. A aquest grup, del que van quedar el bateria Roger Taylor i el guitarrista Brian May, decideix unir-se després Freddie Mercury, posseïdor d’una veu amb un registre poc comú i un timbre excepcional.

DATA: Dissabte, 6 de febrer de 2016, a les 20.00 hores

PREU: 15€ (19€ no soci)

Amb la col·laboració de:

taller_de_musics

 

 

 

QUAN:
06/02/2016
20:00h - 22:00h

ON:
Espai Penedès
Muntaner, 21
08011 Barcelona