Aquest no és un tast convencional de pernils. En aquesta proposta de tast dirigit a l’Espai Penedès BCN, tastarem els millors productes del Penedès, amb una selecció de pernils de gran qualitat. I ho farem a cegues.
Creus que sabrà s distingir entre un pernil d’aglà i un pernil ibèric? Saps quantes Denominacions hi ha a arreu de l’Estat Espanyol? Sabrà s reconèixer un pernil amb Denominació d’OrÃgen, i un que no en té?
Si ho creus fà cil, et reptem en aquest tast dirigit per un sommelier. Et propsem el tast de pernils més divertit i diferent de Barcelona. Et taparem els ulls, i entre tots els assistents al tast, hauriem de decidir quin és la millor proposta, quin és el millor pernil, i quin de cada ells és el de més qualitat. T’hi atreveixes?
Maridarem 4 pernils de diferent procedència i qualitat, amb 5 vins del Penedès. La selecció és la següent:
Vallformosa brut nature reserva
Brut Premium de Mas Comtal
Cava Avinyó Reserva 2012 Brut*
Cava Milesimé 2011 de Juvé i Camps
Àtica Extra Brut Gran Reserva de Parató
DATA: dijous 8 d’ocubre de 2015, 20.00 horesÂ
PREU: 15 € socis Tastavins Penedès (19€ no socis)
* Saps que Tastavins Penedès és una associació i te’n pots fer membre? Gaudirà s de descomptes permanents, activitats exclusives i molt més. Si ets menor de 30 anys, la quota és un 50% més econòmica! Fes l’alta a través del web en tres minuts aquÃ.
ON:
08011 Barcelona