Carregant esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja s'ha celebrat.

Maridatge a cegues de pernil iberic & escumosos del Penedès

Preu: 15,00€
( 19,00€ no socis )
DESCRIPCIÓ:

Aquest no és un tast convencional de pernils. En aquesta proposta de tast dirigit a l’Espai Penedès BCN, tastarem els millors productes del Penedès, amb una selecció de pernils de gran qualitat. I ho farem a cegues.

Creus que sabràs distingir entre un pernil d’aglà i un pernil ibèric? Saps quantes Denominacions hi ha a arreu de l’Estat Espanyol? Sabràs reconèixer un pernil amb Denominació d’Orígen, i un que no en té?

Si ho creus fàcil, et reptem en aquest tast dirigit per un sommelier. Et propsem el tast de pernils més divertit i diferent de Barcelona. Et taparem els ulls, i entre tots els assistents al tast, hauriem de decidir quin és la millor proposta, quin és el millor pernil, i quin de cada ells és el de més qualitat. T’hi atreveixes?

Maridarem 5 pernils de diferent procedència i qualitat, amb 6 vins del Penedès. Aprendrem les diferències que tenen entre ells, el perquè de la gran diferència de preus entre els diferents pernils, i aprendrem diferents curiositats, com per exemple què menja cada porc en l’engreix.

La selecció de vins que tastarem és la següent:

Cygnus Reserva Brut Nature d’ 1+1 = 3*

Rosé Pinor Noir Cava Reserva 2013 de Canals i Munné*

Colet Tradicional Clàssic Penedès*

Gran Reserva Brut Nature de Giró del Gorner*

MIM Natura Brut Reserva de Vins el Cep*

Miquel Pons Brut Reserva*

DATA: dijous 21 de gener de 2016, 20.00 hores

PREU: 15 € socis Tastavins Penedès (19€ no socis)

* Saps que Tastavins Penedès és una associació i te’n pots fer membre? Gaudiràs de descomptes permanents, activitats exclusives i molt més. Si ets menor de 30 anys, la quota és un 50% més econòmica! Fes l’alta a través del web en tres minuts aquí.

QUAN:
21/01/2016
20:00h - 21:30h

ON:
Espai Penedès
Muntaner, 21
08011 Barcelona