Aquest no és un tast convencional de pernils. En aquesta proposta de tast dirigit a l’Espai Penedès BCN, tastarem els millors productes del Penedès, amb una selecció de pernils de gran qualitat. I ho farem a cegues.
Creus que sabrà s distingir entre un pernil d’aglà i un pernil ibèric? Saps quantes Denominacions hi ha a arreu de l’Estat Espanyol? Sabrà s reconèixer un pernil amb Denominació d’OrÃgen, i un que no en té?
Si ho creus fà cil, et reptem en aquest tast dirigit per un sommelier. Et propsem el tast de pernils més divertit i diferent de Barcelona. Et taparem els ulls, i entre tots els assistents al tast, hauriem de decidir quin és la millor proposta, quin és el millor pernil, i quin de cada ells és el de més qualitat. T’hi atreveixes?
Maridarem 5 pernils de diferent procedència i qualitat, amb 6 vins del Penedès. Aprendrem les diferències que tenen entre ells, el perquè de la gran diferència de preus entre els diferents pernils, i aprendrem diferents curiositats, com per exemple què menja cada porc en l’engreix.
La selecció de vins que tastarem és la següent:
Cygnus Reserva Brut Nature d’ 1+1 = 3*
Rosé Pinor Noir Cava Reserva 2013 de Canals i Munné*
Mil·leni Brut Nature Reserva d’Eudald Massana Noya*
MIM Natura Brut Reserva de Vins el Cep*
Miquel Pons Brut Reserva*
DATA: Dimecres, 9 de març de 2016, 20.00 hores
PREU: 15 € socis Tastavins Penedès (19€ no socis)
* Saps que Tastavins Penedès és una associació i te’n pots fer membre? Gaudirà s de descomptes permanents, activitats exclusives i molt més. Si ets menor de 30 anys, la quota és un 50% més econòmica! Fes l’alta a través del web en tres minuts aquÃ.
ON:
08011 Barcelona