Data: 23 de març 2017
Amb motiu de la celebració de l’assemblea general ordinà ria de Tastavins Penedès i un cop acabada aquesta, El Cigró d’Or ens espera amb “El Maridatge” que hem preparat, un sopar especial on el vi i els deliciosos plats del restaurant vilafranquà seran els protagonistes.
A l’altell del Mercat de la Carn de Vilafranca del Penedès, al bell mig de la Capital del Vi, hi ha un espai cà lid i tranquil on gaudir de la bona cuina. És el restaurant El Cigró d’Or. Â
Des del juliol de 2002, el cuiner Oriol Llavina n’encén els fogons i, a la vista de tothom, de forma ben oberta, ofereix una cuina catalana posada al dia, amb consciència pels productes de proximitat i de temporada i que beu del Penedès, no només pel que fa els vins, sinó també a través dels seus plats.
És que els productes protagonistes de la seva carta provenen del mateix mercat que té a sota, de la platja de Vilanova, de la plana del Penedès, de les muntanyes d’Ordal, del secà de l’Anoia.
El Cigró d’Or és aixÃ, fidel al Penedès.
El menú que han preparat per nosaltres:
Capvespre Rosat (Merlot, Ull de llebre) Potet de cigró amb foie gras Comanglora Macabeu Domenio Ull de llebre Domenio Ull de llebre Cava Les Tres Naus Brut Nature Reserva (Vinari d’Or) ••• Aigua |
ON:
08720 Vilafranca del Penedès