Guijuelo, Extremadura, Pedroches i Jabugo. Aquests 4 noms són essencials per entendre el món dels pernils ibèrics. Un món fascinant i que ha catapultat la gastronomia espanyola entre les millors del món.
A través d’aquest maridatge de pernils ibèrics, de quatre Denominacions d’OrÃgen diferents, degustarem 5 vins blancs que ens ha de permetre crear, amb el pernil, sinergies gustatives, meloses i, alhora, potents.

Combinarem 5 vins per suavitzar la gran personalitat d’aquest producte ibèric tan apreciat a tot arreu del món. Els vins blancs fan molt bé aquesta funció (a diferència dels negres) i en aquest tast us proposem una selecció de vins blancs amb personalitat, que no us deixaran de sorprendre:
Chardonnay de Can Feixes 2011*
Manuela de Naveran*
Miquel Pons Arrelium 2014*
QX de Mas CandÃ*
Reserva la FamÃlia de Juvé & Camps*
El tast, com sempre, anirà dirigit i presentat pel David Escofet, el sommelier en exclusiva de l’Espai Penedès .
DATA: divendres, 13 de novembre de 2015, 20.00 hores
PREU: 15€ socis de Tastavins Penedès (19€ no socis)
* Saps que Tastavins Penedès és una associació i te’n pots fer membre? Gaudirà s de descomptes permanents, activitats exclusives i molt més. Si ets menor de 30 anys, la quota és un 50% més econòmica! Fes l’alta a través del web en tres minuts aquÃ.
ON:
08011 Barcelona