Aquest tast a l’Espai Penedès BCN; pretén acostar el producte estrella de la gastronomia espanyola a casa nostra. Quin producte sinó el pernil ibèric, és el més reconegut a nivell internacional? A través d’aquest maridatge provarem una degustació de diferents pernils, maridat amb vins de tipologies diferents: un blanc, un rosat, un negre i dos escumosos – un Cava (DO Cava) i un Clà ssic Penedès (DO Penedès).
Amb quin vi normalment acostumes a menjar el pernil? A través d’aquest tast, descobrirem que segurament t’estaves perdent alguna cosa. Aixà que vine i descobreix-ho. En aquest tast, també provarem els quatre sabors del pernil de gla. Sabeu quins són? Doncs una pista, i quatre noms: Guijuelo, Extremadura, Pedroches i Jabugo. Ens passejarem per Espanya i descobrirem el millor del seu producte a través d’un tast divertit, on no deixarem d’aprendre curiositats sobre aquests dos fascinans mons.

La proposta dels 5 vins del Penedès que provarem en aquest maridatge, dels quals 4 ja podem desvetllar el nom:
Blanc Les Cerveres d’Oriol Rossell
La Creu Vintage 2014 de Can Bas
Merlot rosat de Mas Comtal
Cepell Negre 2013 d’Eudald Massana Noya
Brut Real Reserva Cava de Mastinell
Colet Tradicional Extra Brut – Clà ssic Penedès
DATA: dilluns, 15 de febrer de 2016, a les 20.00 hores
PREU:  12€ socis Tastavins Penedès (15€ no socis)
* Saps que Tastavins Penedès és una associació i te’n pots fer membre? Gaudirà s de descomptes permanents, activitats exclusives i molt més. Si ets menor de 30 anys, la quota és un 50% més econòmica! Fes l’alta a través del web en tres minuts aquÃ.
ON:
08011 Barcelona