Aquest tast a l’Espai Penedès BCN; pretén acostar el producte estrella de la gastronomia espanyola a casa nostra. Quin producte sinó el pernil ibèric, és el més reconegut a nivell internacional? A través d’aquest maridatge provarem una degustació de diferents pernils, maridat amb vins de tipologies diferents: un blanc, un rosat, un negre i dos escumosos – un Cava (DO Cava) i un Clà ssic Penedès (DO Penedès).
Amb quin vi normalment acostumes a menjar el pernil? A través d’aquest tast, descobrirem que segurament t’estaves perdent alguna cosa. Aixà que vine i descobreix-ho. En aquest tast, també provarem els quatre sabors del pernil de gla. Sabeu quins són? Doncs una pista, i quatre noms: Guijuelo, Extremadura, Pedroches i Jabugo. Ens passejarem per Espanya i descobrirem el millor del seu producte a través d’un tast divertit, on no deixarem d’aprendre curiositats sobre aquests dos fascinans mons.

La proposta dels 5 vins del Penedès que provarem en aquest maridatge, dels quals 4 ja podem desvetllar el nom:
Sonat de l’Ala 2012 de Ferré i Catasús*
Merlot rosat de Torreblanca*
Brut Nature Reserva de Mas Bertran*
Avinyó Sublim Brut Rosé*
Àtica 3×3 de Parató*
DATA: dimarts, 26 d’abril de 2016, a les 20.00 hores
PREU:  15€ socis Tastavins Penedès (19€ no socis)
* Saps que Tastavins Penedès és una associació i te’n pots fer membre? Gaudirà s de descomptes permanents, activitats exclusives i molt més. Si ets menor de 30 anys, la quota és un 50% més econòmica! Fes l’alta a través del web en tres minuts aquÃ.
ON:
08011 Barcelona