Aquest és un maridatge que ja s’ha convertit en un clà ssic de l’Espai Penedès BCN. Sens dubte, una activitat pensada pels amants d’aquest marisc i del bon vi.
Què us proposem?
Les millors ostres seleccionades per un gran entès en la materia, Thierry Guillemet, creador del que va ser el primer bar d’ostres de Barcelona, Gouthier. BOB Oyster Bcn és el seu nou projecte, un local on les seves ostres són les grans protagonistes. Ell mateix serà l’encarregat d’explicar-nos totes les particularitats d’aquests bibalves. I pel seu maridatge, el sommelier de l’Espai Penedès BCN us proposarà una acurada selecció de vins i caves del Penedès on la varietat Xarel.lo serà la gran protagonista, ja que per les seves caracterÃstiques la fan una excel.lent acompanyant d’aquest preciat marisc.
La selecció que ens proposa en Thierry és la següent (9 ostres per persona)
Fines de Claires nº3
Speciale de Claires nº2
Speciale Utah Beach nº4
Speciale Utah Beach nº2 (Medalla d’or Concurs General AgrÃcola de Paris 2017)
* Saps que Tastavins Penedès és una associació i te’n pots fer membre? Gaudirà s de descomptes permanents, activitats exclusives i molt més. Si ets menor de 30 anys, la quota és un 50% més econòmica! Fes l’alta a través del web en tres minuts aquÃ.
ON:
08011 Barcelona