Carregant esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja s'ha celebrat.

Pernil ibèric de diferents DO’s & vins i escumosos del Penedès

Preu: 17,00€
( 19,00€ no socis )
DESCRIPCIĂ“:

Quines diferències hi ha entre un pernil de Guijuelo o un de Teruel? Quin dels dos Ă©s mĂ©s greixĂłs? Quins sĂłn els mĂ©s secs? Com sĂłn els pernils de Pedroches? Totes aqeustes preguntes i moltes mĂ©s, les descobrirem en aquest fantĂ stic tast! Provarem 5 pernils ibèrics diferents de 5 DO’s reconegudes, com ara Jabugo, Teruel, Guijuelo, Pedroches o Huelva, i veurem en què s’assemblen i en què es diferencien. Tot això, ho acompanyarem dels millors vins i caves penedesencs.

Creus que sabrĂ s distingir entre un pernil d’aglĂ  i un pernil ibèric? Saps quantes Denominacions hi ha a arreu de l’Estat Espanyol? SabrĂ s reconèixer un pernil amb DenominaciĂł d’OrĂ­gen, i un que no en tĂ©?

Si ho creus fàcil, et reptem en aquest tast dirigit per un sommelier. Et proposem el tast de pernils més divertit i diferent de Barcelona.

Maridarem 5 pernils de diferent procedència i qualitat, amb 5 vins i escumosos del Penedès. Aprendrem les diferències que tenen entre ells, el perquè de la gran diferència de preus entre els diferents pernils, i aprendrem diferents curiositats, com per exemple què menja cada porc en l’engreix.

 

Sabies que ens fa més feliços gaudir d’una experiència que d’un objecte?
Si vols fer un regal, et proposem aquesta experiència amb vins i caves catalans i productes de proximitat km0.
Regala el tast de pernils ibèrics & vins del Penedès sense data de reserva: TIQUET REGAL D’UN TAST O MARIDATGE DIRIGIT.

* Saps que Tastavins Penedès és una associació i te’n pots fer membre? Gaudiràs de descomptes permanents, activitats exclusives i molt més. Si ets menor de 30 anys, la quota és un 50% més econòmica! Fes l’alta a través del web en tres minuts aquí.

QUAN:
10/05/2018
20:30h - 21:30h

ON:
La Taverna de Vinseum
Plaça Jaume I, 1
08720 Vilafranca del Penedès