Quines diferències hi ha entre un pernil de Guijuelo o un de Teruel? Quin dels dos és més greixós? Quins són els més secs? Com són els pernils de Pedroches? Totes aqeustes preguntes i moltes més, les descobrirem en aquest fantà stic tast! Provarem 5 pernils ibèrics diferents de 5 DO’s reconegudes, com ara Jabugo, Teruel, Guijuelo, Pedroches o Huelva, i veurem en què s’assemblen i en què es diferencien. Tot això, ho acompanyarem dels millors vins i caves penedesencs.
Creus que sabrà s distingir entre un pernil d’aglà i un pernil ibèric? Saps quantes Denominacions hi ha a arreu de l’Estat Espanyol? Sabrà s reconèixer un pernil amb Denominació d’OrÃgen, i un que no en té?
Si ho creus fà cil, et reptem en aquest tast dirigit per un sommelier. Et proposem el tast de pernils més divertit i diferent de Barcelona
Maridarem 5 pernils de diferent procedència i qualitat, amb 6 vins i escumosos del Penedès. Aprendrem les diferències que tenen entre ells, el perquè de la gran diferència de preus entre els diferents pernils, i aprendrem diferents curiositats, com per exemple què menja cada porc en l’engreix.
DATA: Divendres, 9 de setembre de 2016, 20.00 hores
PREU: 15 € socis Tastavins Penedès (19€ no socis)
* Saps que Tastavins Penedès és una associació i te’n pots fer membre? Gaudirà s de descomptes permanents, activitats exclusives i molt més. Si ets menor de 30 anys, la quota és un 50% més econòmica! Fes l’alta a través del web en tres minuts aquÃ.
ON:
08011 Barcelona