Ets un fanà tic del sushi, del menjar japonès per excel·lència? Doncs aquest és el teu tast. Amb la gran quantitat d’oferta que hi ha a la nostra ciutat, ens podirem pensar que és una afició dels catalans gairebé centenà ria… però no! El consum de sushi, a Europa, es va popularitzar no fa gaires anys.
És per això que, si ets algú a qui li agrada explorar la cuina d’altres països, però amb productes d’alta qualitat, no et pots perdre aquesta experiència gourmet de l’Espai Penedès | BCN. Amb dues hores, maridarem un dels productes estrella de la gastronomia mundial, el sushi… amb alguns dels millors vins del Pendès.
En aquest maridatge, tastarem un maridatge de 5 sushis, amb 5 vins o escumosos diferents del Penedès:
Cava Marrugat de Pinord
Chardonnay de Joan SardÃ
Ermita d’Espiells 2014 de Juvé i Camps
4 xarel·los de Mas CandÃ
Balma Brut Nature de Mas Bertran
I estarà dirigit, com sempre, pel nostre sommelier David Escofet, amb una llarga experiència en restaurants 3 estrelles MichelÃn.
DATA:Â Dijous, 23 de juliol de 2015, 20.30 hores
PREU: 22€ (27€ no socis)Â
ON:
08011 Barcelona