Carregant esdeveniments

Tast a cegues: copa negra i antifaç

Preu: 19,00€
( 23,00€ no socis )
DESCRIPCIÓ:

Sabies que quan tanquem els ulls ens concentrem i percebem millor? A l’Espai Penedès et proposem viure una experiència on deixarem de banda un dels nostres principals sentits, la vista, per donar pas a tota una sèrie de noves sensacions aguditzades pels demés sentits.

T’has trobat mai intentant desxifrar una cançó en un altre idioma tot tancant els ulls? O fent un examen? Si t’ha passat, és perquè estaves concentrat o en procés de concentrar-te. D’aquesta manera és com volem que gaudeixis del teu maridatge amb els nostres vins i caves del Penedès, fent tot un exercici de mindfullness per extreure el millor dels vins que us proposem.

A cegues i amb copes de color negre, tasta els vins i estudia’ls amb el nostre sommelier: gust, aroma, consistència… Sabreu diferenciar-los? Us sorprendreu! A més, sempre marinats amb els millors productes de proximitat: foies, formatges, catànies, pernils… Tota una experiència gastronòmica, enològica i sensorial! Atreveix-te, posa’t l’antifaç i sent el Penedès.

QUAN:
06/06/2099
20:00h - 21:30h

ON:
Espai Penedès
Muntaner, 21
08011 Barcelona