Carregant esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja s'ha celebrat.

Tast de vins ecol√≤gics, biodin√†mics i naturals amb formatges d’autor

Preu: 15,00‚ā¨
( 19,00‚ā¨ no socis )
DESCRIPCI√ď:

Cada cop hi ha m√©s pres√®ncia de vins ecol√≤gics al Pened√®s. Aix√≤ no √©s nom√©s una moda, est√† demostrat que els beneficis del vi augmenten amb l’agricultura ecol√≤gica. I de fet, per aix√≤, a la DO Pened√®s cada cop m√©s cellers aposten per la producci√≥ 100% ecol√≤gica.

Els vins ecol√≤gics s√≥n aquells que estan certificats com a tals per la seva sensibilitat i sostenibilitat durant tot el proc√©s d’elaboraci√≥.

Les vinyes no s√≥n tractades amb productes qu√≠mics ni sist√®mics i s’utilitzen fertilitzants org√†nics respectant el seu entorn natural, la biodiversitat i, per descomptat, la nostra salut. Per altra banda, al celler, s’afegeix poc √†cid sulfur√≥s al proc√©s de vinificaci√≥, minimitzant els sulfits.

Si volem comprar un vi ecol√≤gic √©s important buscar el segell certificatiu del Consell Catal√† de la Producci√≥ Agr√†ria Ecol√≤gica (CCPAE) a l’embotellat.

Us proposem un tast per endinsar-nos en aquest món dels vins ecològics, on també parlarem dels vins naturals i biodinàmics. Creus que els sabràs reconèixer?

Selecci√≥ d’alguns dels vins que provarem:

Avi Ton Xarel·lo Eudald Massa Noya*

Clos dels Fòssils de Llopart*

Miranius 2013 de Celler Credo*

Negre Ull De Llebre i Syrah d’ 1+1 fan 3*

Pinord Cava Nautra +*

Degustarem aquests vins ecol√≤gics amb una selecci√≥ de 5 formatges d’autor. √Čs a dir, formatges que han estat produ√Įts en petites quantitats, de forma artesanal, i respectant el medi ambient i l’entorn en el qual s’han produ√Įt.

DATES: Dimecres, 23 de març de 2016, 20.00 hores

PREU:¬†15‚ā¨ socis Tastavins Pened√®s (19‚ā¨ no socis)

* Saps que Tastavins Penedès és una associació i te’n pots fer membre? Gaudiràs de descomptes permanents, activitats exclusives i molt més. Si ets menor de 30 anys, la quota és un 50% més econòmica! Fes l’alta a través del web en tres minuts aquí.

QUAN:
23/03/2016
20:00h - 22:00h

ON:
Espai Penedès
Muntaner, 21
08011 Barcelona