Carregant esdeveniments

Va de tanins! Vins & Caf̬ РNovetat!

Preu: 19,00€
( 23,00€ no socis )
DESCRIPCIÓ:

Saps que tant els vins com el cafè estan fets del mateix? Que sí, els tanins! No t’ho creus? Vine a l’Espai Penedès i descobreix-ho de la mà del nostre sommelier i els cafès de Novell.

Els tanins són un grup de substàncies complexes de composició diversa però caracteritzada per la presència de fenols (compostos orgànics força aromàtics i àcids). Els tanins tenen una olor ben característica i són amargs, el seu color va des del groc fins al castany clar.

En el cafè, són els responsables de la seva astringència o, el que és el mateix, la sensació de sequedat a la boca després de beure’l.

En el vi, un adequat grau de tanins contribueix a donar un buquet característic o s’utilitza per clarificar-los. Dins del raïm, els tanins es troben a la rapa, els pinyols i la pell. Per això els tanins només es troben presents en els vins negres, que són els únics que passen el procés de fermentació amb la pell i les llavors, i aporten un toc aspre al seu gust.

Tastarem 5 vins negres varietals del Penedès —Cabernet Sauvignon, Merlot, Syrah, Sumoll i Pinot Noir— juntament amb tres mostres de cafès Novell.

 

Sabies que ens fa més feliços gaudir d’una experiència que d’un objecte?
Si vols fer un regal, et proposem aquesta experiència amb vins i caves catalans i productes de proximitat km0.
Regala el tast de formatges francesos & vins del Penedès sense data de reserva: TIQUET REGAL D’UN TAST O MARIDATGE DIRIGIT.

* Saps que Tastavins Penedès és una associació i te’n pots fer membre? Gaudiràs de descomptes permanents, activitats exclusives i molt més. Si ets menor de 30 anys, la quota és un 50% més econòmica! Fes l’alta a través del web en tres minuts aquí.

QUAN:
22/05/2099
20:00h - 22:00h

ON:
Espai Penedès
Muntaner, 21
08011 Barcelona