Dissabte és un dia mà gic, sobretot per poder gaudir fins tard d’un matà al llit, sense despertador i sense cap pressa. Ens llevem tard i feliços, però amb l’estomac buit. És per això et proposem fer el vermut. Fer el millor vermut dirigit de Barcelona. Per això et proposem un nou cicle d’activitats a la sala de tast Espai Penedès | BCN.
En aquest vermut dirigit pel David Escofet, el nostre sommelier de la casa, i amb 11 estrelles MichelÃn, tastarem formatge sec, amb olives dels vells i elegants olivers catalans de l’interior, amb el millor vi escumós del Penedès:
Trias Batlle Brut Nature gran reserva
Ferrer i Catasús Brut Nature Reserva
Xerrarem sobre història, sobre gastronomia i sobre vi. En un ambient distès i on tots direm la nostra. Res de formalismes. Deixa’t endur per la millor gastronomia catalana a l’Espai Penedès BCN.
DATA:Â
Dissabte, dia 7 de març de 2015, a les 12.00 hores.
PREU:Â
15 soci (19 no soci)
ON:
08011 Barcelona