Carregant esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja s'ha celebrat.

“VI CATALÀ: UNA REIVINDICACIÓ HISTÒRICA”: PRESENTACIÓ & TAST DE 5 VINS

Preu: 7,00€
( 10,00€ no socis )
DESCRIPCIÓ:

Com no podia ser de cap altra manera, a l’Espai Penedès BCN, com a sala de referència a Barcelona en la divulgació de la cultura del vi i del patrimoni del Penedès, organitzem el tast més literari emmarcat en la celebració de la diada del llibre de Catalunya.

El proper dimarts dia 28 d’abril, us tenim preparada una presentació molt especial. Es tracta d’un tast de 5 vins del Penedès, dirigits pel nostre sommelier David Escofet, amb els autors  Jordi Alcover, Sílvia Naranjo, Jordi Abellan del del llibre “Vi català: una reivindicació històrica.”

Des dels primers ceps de moscatell que van plantar els grecs fa 25 segles, Catalunya ha estat sempre una terra de vins i vinyes. Avui, el vi català es comença a forjar un nom propi arreu del món. Però a la situació actual no s’hi ha arribat fàcilment. En aquest llibre, escrit per tres acreditats professionals del món del vi, s’exposen les claus històriques del sector, les seves vicissituds i les possibles escletxes per a l’esperança del nostre patrimoni vitícola. I es presenten les principals menes de vi català i les varietats, tradicionals i foranes, que les componen.

Degustarem 5 vins del Penedès, on repassarem algunes de les varietats de raïm autòctones de la zona.

DATA: Dimarts, 28 d’abril de 2015, a les 20:00 hores

PREU: 7 € socis Tastavins Penedès (10€ no socis) 

*Vols gaudir de tots els nostres descomptes? Fes-te soci, t’ho posem molt fàcil!

 

QUAN:
28/04/2015
20:00h - 21:30h

ON:
Espai Penedès
Muntaner, 21
08011 Barcelona