Les varietats Riesling són capaces d’aconseguir vins extraordinaris. D’una varietat originà ria del Rin, i cultivada tradicionalment als costers d’Alemanya, Àustria i França. I generalment cultivada en zones fredes. Però no només. Perquè també el trobem en zones tan diferents i allunyades com Austrà lia, Nova Zelanda, Califòrnia… i a Catalunya, la trobem també al Penedès.
Creieu que si degustem vins d’aquestes zones tan diverses, sabrem diferenciar-los?
ALEMANYA: PFALZ – Koehler Ruprecht Troken 2011 – Riesling
CATALUNYA: PENEDÈS – SUMARROCA – Tuvi or not to be amb gewürztraminer, xarel·lo, viognier i riesling.
CATALUNYA: PENEDÈS – TORRES WaltraudÂ
CATALUNYA: PENEDÈS – Cava Natura+ de Pinord
CATALUNYA: PENEDÈS – JUVÉ & CAMPS Gregal – Gewürztraminer i Muscat.
Explorarem junts aquesta geografia mundial de la ma d’una de les varietats estrella de raïm blanc del món. Una varietat de raïm autosuficent i fascinant. I que acompanyarem amb una degustació d’una selecció de 4 tipologies de foie d’à nec. Tastarem micuit, musse, entiere, foie d’oca amb confitures de diferents sabors, amb sal maldon de la millor qualitat.
DATA: Divendres, 10 de juny de 2016, 20.00h
PREU: 19€ socis Tastasvins Penedès (24€ no socis)
* Saps que Tastavins Penedès és una associació i te’n pots fer membre? Gaudirà s de descomptes permanents, activitats exclusives i molt més. Si ets menor de 30 anys, la quota és un 50% més econòmica! Fes l’alta a través del web en tres minuts aquÃ.
ON:
08011 Barcelona