Carregant esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja s'ha celebrat.

“Vins i secrets del Vaticà” a càrrec del periodista Vicens Lozano

Preu: 19,00€
( 23,00€ no socis )
DESCRIPCIÓ:

Data: Dimecres, 22 de Març de 2017

 

En aquest maridatge made in Italy farem un recorregut atractiu, interessant i dinàmic pels secrets i escàndols recents del Vaticà. Repassarem l’època de Joan Pau I, Joan Pau II i Benet XVI fins a arribar al Papa actual; el Papa Francesc. Tot això, amb un ponent de luxe! El Corresponsal de Tv3 a Itàlia i el Vaticà Vicens Lozano.

L’experimentat periodista és especialista en Itàlia i política italiana des del 1984, a banda d’haver estat enviat especial i reporter durant una dècada al Pròxim Orient (Intifada, arribat Arafat, etc), Japó (1995) amb motiu de l’aniversari de la fi de la II Guerra Mundial i les bombes d’Hiroshima i Nagasaki, Sri Lanka (2004) per cobrir Tsunami, guerra dels Balcans a Sèrbia i Croàcia (1991 – 1995) i Kosovo al 1999. També ha estat enviat especial i reporter a diverses eleccions polítiques a Grècia, Turquia, Regne Unit i Alemanya.

El ponent ens explicarà les curiositats i particularitats d’un dels Estats més opacs i misteriosos del món tot esquitxat d’anècdotes i investigacions personals, combinades amb la degustació de quatre vins relacionats amb la Santa Seu. Tanmateix ens endinsarem en el tema dels vins relacionats amb pontificats històrics com el Châteuneuf du Pape, les anècdotes vinculades a l’enòleg del Vaticà i els vins preferits dels Papes més recents. No us ho perdeu!

Els vins que tastarem seran:

  • De Muller. Vi de missa
  • Castelli Romani. Vi blanc lleugerament espumós
  • Pignoletto passito. Emilia Romagna
  • Conclave. Vi argentí de la zona de Mendoza. Dedicat al Papa Francesc

 


* Saps que Tastavins Penedès és una associació i te’n pots fer membre? Gaudiràs de descomptes permanents, activitats exclusives i molt més. Si ets menor de 30 anys, la quota és un 50% més econòmica! Fes l’alta a través del web en tres minuts aquí.

QUAN:
22/03/2017
20:00h - 21:30h

ON:
Espai Penedès
Muntaner, 21
08011 Barcelona