Carregant esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja s'ha celebrat.

YOGA&WINE: Desperta els teus sentits!

Preu: 19,00€
( 23,00€ no socis )
DESCRIPCIÓ:

Data: 26 de maig de 2017
Hora: 21.30 h

Saps que a l’Espai Penedès mai et deixem indiferent! Ara se’ns ha acudit combinar dues corrents que en un principi poden semblar completament diferents: el yoga i el tast de vins.

T’ensenyarem com amb les dues pràctiques us podeu evadir i notar sensacions úniques. La professora de yoga i acroyoga Sonia Lindia dirigirà aquest tast tan especial.

Relaxa’t i deixa’t portar per les sensacions del moment, desconnecta de l’estrès del teu dia a dia i centra’t en tu mateix per uns instants. Submergeix-te en una experiència única que farà que despertis els teus sentits. Un camí a descobrir sabors, olors, tacte, imatges i sons. Prepara el teu cos i la teva ment per la degustació de productes típics i de proximitat, així com pel tast de vins i caves que et portarà a viatjar per tota la terra catalana. Obre la teva ment i desperta els teus sentits!

Observacions:

  • Es recomana venir amb roba còmode.
  • Es prega realitzar l’activitat en silenci i seguir les instruccions de la professora.

 


*Saps que Tastavins Penedès és una associació i te’n pots fer membre? Gaudiràs de descomptes permanents, activitats exclusives i molt més. Si ets menor de 30 anys, la quota és un 50% més econòmica! Fes l’alta a través del web en tres minuts aquí.

QUAN:
21/04/2017
20:00h - 21:30h

ON:
Espai Penedès
Muntaner, 21
08011 Barcelona