20abr.
2015
0
CIMG4201

DISSABTE ENOTURÍSTIC A ALBET I NOYA

Seguint amb les visites a cellers organitzat per Tastavins Penedès, el dissabte 18 d’ abril, vam anar al Celler Albet i Noya, on vam ser rebuts pel seu propietari i director tècnic, en Josep Maria Albet. Iniciant la visita amb una detallada exposició de la història familiar i dels inicis del conreu ecològic al Penedès

20març
2015
0
DSCN1726

DISSABTE ENOTURÍSTIC A CAVES RECAREDO

Tot seguint amb les visites mensuals dels dissabtes enoturístics organitzats per l’Acadèmia Tastavins, el dia 14 de març vam visitar les caves Recaredo de St. Sadurní d’Anoia. El nombre d’ assistents a l’esdeveniment va ser de 24 persones. La visita va començar amb unes paraules de benvinguda per part del Sr. Ton Mata, propietari de

16març
2015
0
mas-bertran-visites-enoturistiques

El dissabte enoturístic a Mas Bertran

Dins de les activitats de l’Acadèmia Tastavins hi trobem els dissabtes Enoturístics, una visita mensual als cellers dels Penedès per conèixer la seva singularitat. El mes de febrer vam tenir el plaer de visitar Mas Bertran, on, després de fer una visita a les instal·lacions i explicar-nos la història del celler, l’Eva i el Santi

24febr.
2015
0
foto de Joan Tarrada. president de Tastavins Penedès i Pere Chias, president del Gremi de restauradors-2

Nota de premsa: ACORD ENTRE EL GREMI DE RESTAURACIÓ DE BARCELONA I TASTAVINS PENEDES

El Gremi de Restauració de Barcelona i els Tastavins Penedès han signat un acord de col·laboració per tal de promocionar la cultura del vi i, més concretament, els vins elaborats al Penedès. El Gremi de Restauració de Barcelona és l’entitat que representa col·lectivament el sector de la restauració de la capital catalana i, per tant,

09febr.
2015
0
Processed with VSCOcam with g3 preset

ACORD ENTRE EL GREMI DE RESTAURACIÓ DE BARCELONA I TASTAVINS PENEDES

A partir de la primavera, iniciarem uns cursos gratuïts de sommeleria i enologia, en exclusivitat, per a tots els restaurants membres del Gremi de Restauració de Barcelona. Aquesta formació, d’una durada de dues hores, en horari de matí o tarda, a escollir pels mateixos restauradors, i constarà de: Una introducció al món del vi, la

28oct.
2014
0
?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

TASTAVINS PENEDÈS organitza El Debat de la Verema

Dilluns 3 de novembre, Edifici de l’Escavi de Vilafranca, de 22 a 24 hores. I serà emès en directe per Penedès Televisió. Aquest any el debat estarà dividit en tres parts,  tocant tres temes que són:  ENOTURISME, RENDIMENTS,  i  PROCÉS CATALÀ. Enoturisme: Acabem de tenir el primer seminari d’enoturisme en la flamant Escola d’Enoturisme de

07oct.
2014
0
promoTimeOutenviu

Fem un TimeOut en viu!

Estem molt contents d’anunciar que el nostre primer tast obert al públic a la sala Espai Penedès | BCN és amb la col·laboració de la Revista d’oci més prestigiosa del món, la Time Out. Descobrirem, a través d’un tast a cegues, sis vins premiats en el 48è Concurs de vins D.O. Penedès. Un Blanc Jove, un

Page 7 of 9